A Zenebona Records legújabb kiadványa az Alice EP ezúttal a magyar szcéna egyik kiemelkedő producerének, a FOTEL videó magazin alapítójának munkáját dicséri. A Peter Makto által vezetett kiadó május 24-én engedte szárnyra kelni a 25. megjelenését, mely igencsak megmozgatta a szakma fantáziáját, és igazán remek visszajelzések érkeztek a szerzemény kapcsán.

A Zenebona Records előszeretettel támogatja a hazai és külföldi feltörekvő producerek munkáját, és ha az elmúlt 2 évre visszatekintünk, elkönyvelhetjük hogy remek referencia alapot ad a megjelenés, hiszen a kiadónak erős world wide promo csomagja van, éppen ezért nem meglepő hogy az Alice EP még a megjelenése előtt a figyelem központjába került világszerte a legnívósabb felületeken.

Az EP három tracket hordoz. A címadó zene az „Alice” mikrostar kedves barátainak nem rég született gyermekét üdvözli ezen a világon. A zene különleges hangulatot sugároz. Dan Singh a „Cahnging Faces radio Show” atyja ezt így jellemezte: ,,Alice is the track that hits home though those.Understated chords warm bass and popping toms just really work.The dripping synth melody then adds an extra witch serves the track well.Fabolous stuff!” (,,Alice az a zene, ami mindig megtalál. Tiszta akkordok, meleg basszusok, és explodáló tamok, igazán szép munka! A csordogáló szinti melódiák és a boszorkányos megoldások fúziójával remekül működik ez a track. Sokatmondó darab!”)

Az EP másik zenéje a „Sugar and Spice” is elnyerte a lemezlovasok szívét. Példának okáért a holland dj/producer Sebastian Davidson (Armada Records, Loci Records) így kommentálta: „Dreamy! Perfect for warming up.” („Álom! Tökéletes warm up zene!”)

A kiadvány harmadik trackje a „Sunset Goodbye” egy húzós melodic deep house, melyről maga a kiadó is úgy nyilatkozott, hogy akár a „hit of the Summer”címet is elnyerheti. Ráadásul az angol Beach Radio Murder by Sound labelje is megnyerőnek találta a szerzeményt: „Sunset Goodbye My Favourite ! Loving the beats and percussion arrangement, Synth and vocal hooks are class Beautifull track!” („ A Sunset Goodbye a kedvencem! Imádom a ritmusokat, az ütősök hangszerelését, a szintiket és a vokál horgokat. Csodálatos zenemű.”)

Az EP alkotója mikrostar szerint „minden esély meg van arra hogy a kislemez így a megjelenés után eliduljon hódító útjára. Az időzítés tökéletes a támogatás pedig messzemenőkig kielégítő.” Ráadásul óriási érdeklődés övezi a rádiók körében is, szám szerint 22 jelentős rádióállomás jelzett vissza az EP kapcsán, többek között a Kiss FM, Ibiza Sonica Radio, Radio Proton, Mega Polis FM, Frisky Radio, Melodic Mania, Deep FM, és a Pure Ibiza Radio.

Hallgasd meg az Alice EP hanganyagát, és ha tetszik, akkor irány a Beatport.