A Red 77 Ben Sims saját műsora, ami az NTS csatornáján jelenik meg havonta. Két órás mix keretében mutatja be azokat a house, techno, vagy electronica megjelenéseket, amiket a közelmúltban küldtek neki, illetve vásárolt meg.

Ben Sims műsorának egyik legfontosabb célkitűzése az új zenék támogatása. Ennek keretén belül számos friss előadónak ad teret és megjelenési lehetőséget. Érdemes lecsekkolni a tracklistet mindenkinek, aki friss és új producerekre vadászik!

Nagy örömünkre egy hazai producer munkája is felcsendül, egészen pontosan 1 óra 9 percnél: Cosmic – Xplorer – Hyperloop Concept I (Linear System Translation Remix)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ben Sims (@bensimsofficial) által megosztott bejegyzés

Cosmic Xplorer 2020-ban indult útjára. A projekt mögött álló Hevesi Dani viszont már a 90-es évek közepe óta foglalkozik undergound elektonikus zenével, azóta több pozíciót betöltve támogatja a műfajt. Debütáló albuma rögtön egy francia kiadó, a Lune Records gondozásában látott napvilágot. Az Xploration of the Unknown összesen hat új zenét tartalmazott. Mindegyik tele van energiával, mégis hipnotikus, kellően magas érzelmi és értelmi intelligencia szinttel. Ezt követte egy EP, ami februárban jelent meg hazánk egyik legismertebb techno kiadójának, a Panel Trax Records sublabelének, a NNULZ címkéje alatt. Ezután megalapította saját kiadóját. A Ben Sims által lejátszott zene már saját kiadásban, a Hypnosis Multiplex-nál jött ki június 2-án.

Úgy látszik Dani munkássága immáron nemzetközi visszhangokra is talált. Ben Sims az angol techno szcéna egyik legjelentősebb képviselője. Egy igazi technikai virtuóz, ami nem csoda, hiszen mindössze tíz éves volt, amikor első lemezjátszóját kapta és immáronm három évtizedes karriert tudhat maga mögött. Producerként és DJ-ként is a legmagasabb polcon van a helye. A két órás mix alatt is nem kevesebb, mint 73 zenét válogatott össze.