Már-már akár le is mondhattunk volna a nyárról, de a június átfordította a reményeket és úgy tűnik, hogy ezzel a lendülettel a keszthelyi Bloom Bár is élt, ami talán a Balaton partjain a legnépszerűbb és legjobb elektronikus zenei programokat vonultatja fel évről évre.

Erre jó bizonyíték az első hétvége, ami július 3-án, szombaton indítja be a rakétákat, melyhez SanFranciscoBeat, Akos Wex és a nyáron majd sokat szereplő VonChris járul hozzá a szereplésével.

A szervezők idén nem adták alább annál, hogy hetente három alkalommal is várják a zenei együttlétekre éhes vendégeket, így a nyitóhétvégét követően minden szerdán, pénteken és szombaton is elengedhetjük magunkat a felújított hang- és fényrendszerrel felszerelt Bloom-ban.

A szerdai program újdonság piknikkel várja majd a szórakozókat, ami az Out of the Bloom nevet kapta, mivel ezeken a szerdákon nem a klubban, hanem a Bár melletti szabad területen lesz zene és piknik hangulat, a csodás balatoni naplementékkel kiegészülve.

Az első találkozás július 14-én lesz, majd valami ilyen programmal, melyeknek nem lesz meghatározott vége, ahogy alakul, ameddig a közönség szeretné:

Out of the Bloom:

07.14 – Pejkó & Norbee

07.21 – TRYDNT, Cadik & Zosha, Bergi

07.28 – Klokniczer & Balaskopé

08.04 – Pejkó & Norbee

08.11 – Fiba, Rayek, Yapo

08.18 – TRYDNT – Cadik & Zosha – Ervin Kiss

08.25 – Klokniczer & Balaskopé

Szóval minden szerdán lesz ez a beszélgetős, eszem-iszom, naplementézés hajnal kettőig, ha minden igaz védettségi mentesen (!), majd a hét következő programja az ingyenes péntek lesz, ahol a Bloom rezidensei mélyítik majd a teret finom house-okkal és öblös deep-ekkel, amolyan Balaton parti elektronikus mulatozás gyanánt.

Már ez is elég szép program, de a hét koronájára, a szombatra is olyan együtt állások teremtődnek, melyek közül nehezen lehetne válogatni, úgyhogy akár Keszthelyre is költözhetnénk nyáron, a csapat mindenkit tárt karokkal, széles mosollyal és hűs italokkal vár!

SanFranciscobeat és Akos Wex után megfordul majd a Bloom-ban Jay Lumen, a Mateo & Spirit páros, Gabor Kraft, Peter Makto, Chriss Ronson, Slam Jr, Beta, Raul Young, de a goa közösség nagy kedvence, a GOA Balaton is megrendezésre kerül. Végül pedig a nyár talán egyik legnagyobb Bloom dobása a korábban elmaradt születésnap pótlása lesz, ahova az Afterlife színeiben tündöklő COEUS érkezik.

A Bloom szombatok pontos menetrendje így néz ki:

7.03. SanFranciscoBeat x Akos Wex x VonChris

07.10. Mateo & Spirit / Raul Young / VonChris

07.17. twelwe inches of black #2

07.24. Gabor Kraft x Sikztah x VonChris x Smilo

07.31. Peter Makto / Chriss Ronson / VonChris

08.07. Slam Jr / Beta / VonChris

08.13-15. •●❂☼ૐ GOA Balaton 2021 ૐ☼❂●• pres by Orion &BloomBar

08.20. Bloom 13th Birthday w/COEUS (Afterlife)

A záró party pedig augusztus 28-án, szintén szombaton kerül megrendezésre, ahol Jay Lumen, Shabaam és VonChris áll majd a pultba lezárni ezt az ütősnek ígérkező programsort.

Ezek alapján Keszthely környéke és az arra járók nem fognak unatkozni, minden további infóért érdemes ellátogatni a Bloom Bár oldalára!