Pablo az Alkotótábor történetében már több, mint egy biztoskezű szelektor. Őt, mint barátunkat üdvözölhetjük évről-évre. Barátja a szervezőknek, de ami a legfontosabb, már minden táborozónak is, akire csukott szemmel bízzuk rá a vasárnap délutánunkat. Azt a napot, amit év közben a szűk családdal töltünk, ezen a napon egy másik bensőséges közösségre cserélünk. Pablo idén ezzel a családjával ünnepli születésnapját, mely épp a mi vasárnapunkra esik. Köszöntsük őt szeretettel és kívánjunk közösen sok boldogságot neki, amit ő a szokásos óriás mosollyal és 4 órás szettel fog meghálálni.

Szia Pablo! Hogy telt az elmúlt egy éved, mióta utoljára nálunk vendégeskedtél? Nálunk ősszel minden bezárt és csak most indultak újra a bulik.

Sziasztok! Spanyolországban is hasonló volt a szitu, a klubok bezártak, az emberek otthon maradtak…így viszont egy csomó időm maradt új zenéket írni. Ennek eredménye az elkészült az új albumom, ami a „Framework of a Dream” címet viseli.

Milyen tervekkel vágsz neki a 2021-es szezonnak? 

Most jött ki az új albumom, leginkább a zenei streamingekre fókuszálok a Monad nevű platformon, a saját kiadóimat igazgatom, és több fellépést is lefixáltam a nyárra.

Számos kiváló megjelenéssel örvendeztetted meg a szcénát. Hogyan zajlik nálad a zeneszerkesztés folyamata?

Nos, soha nem tudhatod, mikor jön meg az ihlet, de időnként nekem is pihennem kell, és inspirációkat találni a mindennapi életemben, kint a természetben vagy az utazások során.

Idén is te fogod zárni a tábort, mára már elképzelhetetlen nélküled a line up. Mi a legkülönlegesebb emléked a fesztivál kapcsán?

Wow, köszi! Van pár felejthetetlen emlékem az Alkotótábor kapcsán, Nagyon jól emlékszem arra az évre, amikor vagy 6-7 órát zenéltem. Nagyon mélyről indultam, végül Prodigy-vel zártam, az emberek pedig végig velem tartottak az utazás teljes ideje alatt. Nagyon jól éreztem magam a közönséggel, igazi partyarcok vagytok!

Maratoni szettjeidet előszeretettel fűszerezed 1-1 klasszikussal. Kik azok az előadók, akik a legnagyobb hatással voltak rád? És melyik az 5 legnagyobb kedvenced a régi techno / house klasszikusok között?

Nehéz kiválasztani a legjobbakat, de ha már muszáj megneveznem néhányat, akkor Laurent Garnier, Heiko Laux vagy Robert Hood lenne az. A top 5 kedvencem pedig ezek lehetnének:

Laurent Garnier – Crispy Bacon
Joey Beltram – Energy Flash
Der Dritte Raum – Hale Bopp
Steve Rachmad – Virton
Slam – Positive Education

Mivel töltöd a szabadidődet? Hogyan tör előre a kreativitásod?

Szeretek új helyeket felfedezni bringával, sokat kirándulok, strandra járok és videójátékozom, ha nem alszom el korán.

Spanyolországból érkezel. Kikre érdemes legjobban odafigyelni a helyi szcéna képviselői közül?

Nehéz választani, de talán Agatha Pher, Piek, Pablo Sanchez és Squire zenéit szeretem a legjobban.

Mire számíthatunk idén? Mit üzensz az egyre nagyobb számú hazai rajongódnak?

Tégy amit szeretsz és légy igazi!

Köszönjük, hogy szakítottál ránk egy kis időt, találkozunk július 4-én!

Pablo Bolivar fogja zárni az idei Alkotótábor nagyszínpadját is. Az eseményre még korlátozott számban kaphatóak jegyek és bérletek. A szállásokat pillanatok alatt elkapkodták, de egy 6 fős faház felszabadult. Ha érdekel, írj üzenetet a Primate.hu facebook oldalára!

Esemény: https://www.facebook.com/events/273544703910599
Jegyek, line up, házirend: https://alkototabor.info