Ezekben a pillanatokban is gőzerővel zajlik az élet Újvidéken! Már az első nap több mint 42 ezer fesztiválozó gyűlt össze az Exit Fesztiválon. A fesztivál egyik – számunkra legalábbis – legvonzóbb része a Dance Arena, ahol 25 ezren hallgathatják meg egyszerre napjaink legnépszerűbb techno dj-it. Az első napi program Kobosil és Dax J b2b fellépésével zárult.

A fellépés kapcsán pedig magyar vonatkozásnak is örülhetünk, ráadásul duplán! A srácok ugyanis lejátszották Sikztah – Furyan című szerzeményének Svetec Remix-ét is. Íme:

Sikztah a hazai techno szcéna egyik legnépszerűbb képviselője. A legnagyobb klubestek és fesztiválok állandó fellépője, programszervezői tevékenységének köszönhetően pedig Győr hosszú évek óta a legfontosabb vidéki bázis, olyan rendezvények köthetők a nevéhez, mint a DumDum Fesztivál, The Etiket, vagy a győri Club Dinamo.

Svetec azon kevés hazai lemezlovas egyike, akiknek nevét talán még többen ismerik külföldön, mint idehaza. Egyrészt személyében üdvözölhetjük a Steam Shape formáció egyik felét, Svetec néven pedig a globális hard techno szcéna egyik legkiemelkedőbb képviselője 2005 óta.

Különös egybeesés, hogy ma mindkettőjükkel találkozhatunk az Akvárium Klubban, ahol DJ Rush előtt, illetve után fognak a pultba állni.
Esemény: https://www.facebook.com/events/597606670797672

UI: Mint   közben kiderült, a kérdéses zenét nem csak Dax J & Kobosil játszotta le aznap este, hanem Amelie Lens is ugyanezen a színpadon!