Lag nevével a 2017-es Normafa Open Air-en találkoztam először. A szerb lemezlovas volt azon az este az „NVC / Casino Bangkok – Minimál mezsgye” színpadának fő fellépője.

Lag azóta is rendületlenül tör előre. Személyében üdvözölhetjük az új generációs szerb techno egyik legmarkánsabb alakját. Produceri munkássága is jelentős, megalkuvásmentes szettjeivel pedig Európa számos helyszínén fellépett már. Szívéhez kétségtelenül a hazai pályán megrendezésre kerülő Exit Festival áll a legközelebb, nem először kapott fellépési lehetőséget a – szerintünk legalábbis – világ egyik leghangulatosabbnak és legkiválóbb akusztikájával rendelkező színpadán, a Dance Arena-ban. 2017-ben UVB-vel, idén pedig a horvát származású djane-nel, Insolate-tel osztotta meg az Exit Festival egyik fő helyszínéül szolgáló színpad DJ-pultját, ahol rögtön az első napon telt ház fogadta őket.

A fellépés alatt Milos Martinov (ez Lag polgári neve) anyukája is megjelent. A hölgy 68 éves, de a videó tanulsága szerint nagyon élvezte a zenét és roppant mód büszke lehet a fiára!

Borítókép: Lag FB