A pandémia okozta kényszerpihenő után megkongatták a vészharangokat – a Time Warp katasztrófavédelmi bizottsága soha nem látott energiacunamira figyelmezteti a 2022-ben is SONUS-ra látogató kiéheztetett közönséget.

Személy szerint a német szervezők előrejelzésében hamarabb megbízunk, mint az időjárásban, hiszen amilyen line up-ot garantálnak a 2022. évi visszatérésre, abból nagy baj már nem lehet!

A horvátországi SONUS fesztivált megelőző nagyon várós időszak már meg is kezdődött a jövő évi line up bejelentésével. A kétezertízes évek első felében a magát még house és techno eseményként hirdető fesztivál napjainkra a techno és house szintér egyik meghatározó 5 napos hedonista tripjévé avanzsálódott. A NAGY visszatéréses kiadáson résztvevő előadók is ezt támasztják alá, hiszen többek között fellép a debütáló 999999999, továbbá Amelie Lens, ANNA, Dax J, I Hate Models, Kobosil, Pan-Pot, Paula Temple. Az elmúlt 30 év legnagyobb legendái nyilván nem hiányozhatnak le a listáról, mint pl. Chris Liebing, Ben Klock, Monika, Kruse, Ricardo Villalobos – akit ismét Zip fog pár órán át támogatni a pultban, valamint Richie Hawtin és Sven Vath. A friss generációnak kedvez Boris Brejcha, Fisher, Giorgia Anguili illetve Renier Zonneveld– live módra kapcsolva. A house szcénát erősen képviseli Jamie Jones, Ame, Dixon, Kölsch, Patrick Topping, Seth Troxler. A fesztiválon pedig először debütál többek között Joyhauser, Imogen, Michael Bibi és Trikk.

Ha az első 42 név között nem szerepel a kedvenced, még nem kell elkezdeni pánikolni, hiszen további fellépők várhatóak a következő hónapokban! Legalább van min izgulni, hiszen az elmúlt években sosem hiányzott Solomun a fesztiválról vagy akár Adam Beyer. Illetve fontos szempont, hogy a fesztivál mögött a világon egyedülálló Time Warp szervezői állnak, akik mindig résen vannak… aki aktuálisan meghatározó színfoltja az elektronikus zenei szcénának, arra mindig felfigyelnek!

Összegezve mit is kínál számunkra a SONUS?

Egy 5 nappalon és éjszakán át tartó több helyszínes tengerparti, szabadtéri fesztivált; színvonalas klubfeelinggel, professzionálisan beállított minőségi hangcuccal, élvonalbeli fellépőkkel, kuriózum szettekkel és sosem hallott vagy éppen soha többet viszont nem hallott zenékkel… egy hasonlóan zenefanatikus közönség barátságos környezetében, mint amilyen Te is vagy! Miért is hagynád ki? A PRIMATE csapata már évek óta személyes tapasztalat alapján hypolja az eseményt és ha visszaolvasod beszámolóinkat, észreveszed, hogy még sosem tértünk haza csalódottan!
Eleget voltunk bezárva, ideje nyitni most már a határon túlra!

Jegyek és további információk:
https://www.sonus-festival.com/
SONUS facebook official
Sonus Festival Group Hungary