Tavaly március közepén egyik napról a másikra borult fel eddigi életünk. Hirtelen egy olyan helyzetbe csöppentünk, amire emberöltők óta nem volt példa. Hónapokat éltünk le teljes karanténban és bulik nélkül. Ez a helyzet még a rutinos partyszervezőket is soha nem látott kihívások elé állította. Sokan bedobták a törülközőt. A lekötött dátummal kétségtelenül a Rebels csapata járt az egyik legrosszabbul. mind a három bulijukat törölni kellett. Pedig az újonnan alakult szervezőcsapat olyat neveket dobott be a közösbe, amire egyből felkaptuk a fejünket. Ők viszont nem adták fel. És most már biztosan kijelenthetjük, hogy semmi nem állíthatja meg őket: pénteken végre érkezik Tensal!

A spanyol vonal az egyik leginnovatívabb ág a globális techno színtéren. Zenéjük nyers, erős és megalkuvást nem tűrő, akik soha nem süllyedtek bele a középszerűség és a popularitás mocsarába. Oscar Mulero, Svreca, Psyk, vagy éppen Reeko is az ibériai félszigetről származik. Ennek az illusztris társaságnak a tagja Héctor Sandoval, aki 2014-ben indította útjára a jelenlegi projektjét. Korábbról is ismerhetjük már, ő és Kessell alkotja ugyanis az Exium duót. Tensal viszont kettejük hangzásnál sokkal letisztultabb, minimalistább hatású. Zenéi olyan kiadóknál láttak már napvilágot, mint a saját címkés Tensal, a Develooper által irányított Modularz, a Slam-féle Soma Recordings, na és az Oscar Mulero által létrehozott spanyol intézmény, a PoleGroup.

A hazai körítés is hasonlóan előremutató előadókat fog felvonultatni, hiszen CVRDWELL, Detective Kelly, Mankind és NYXA is a lemezjátszók mögé áll július 30-án. A helyszín ezúttal az  Analog Music Hall. Aki minőségi szórakozásra és igényes techno-ra vágyik, az most megkapja!

Esemény: https://www.facebook.com/events/117401083753634/
Rebels Entertainment: https://www.facebook.com/rebels.co.hu/