A nyári szezonban négy alkalommal vesszük be a Nehru part legfelkapottabb szabadtéri szórakozóhelyét, A 300 férőhelyes terasszal rendelkező Pavilon Bar-ban minden este minőségi elektronika szól, velünk ezúttal szombaton találkozhatsz.

Már csak a line-upot kellett kitalálni. Nem szerettünk volna olyan fellépőlistát összeállítani, akikkel amúgy is gyakran lehet összetalálkozni a budapesti éjszakában. Így született meg az Electrocity ötlete, ami nagyon jól illik a Primate.hu által képviselt értékrendünkbe is. Már csak azért is, mert oldalunk egyik legfőbb célkitűzése a vidéki történések bemutatása. Nincs könnyű dolguk a helyi szervezőcsapatoknak, de mindenhol megtalálható egy szűk réteg, akik hihetetlen elszántságról tesznek tanúbizonyságot. Kitartanak árral szemben is. Pénzt és időt nem kímélve tesznek azért, hogy az adott régió se maradjon minőségi zene nélkül. Őket szeretnénk bemutatni. Az Electrocity rendezvényein nincsenek állandó rezidensek, minden buliban kizárólag egy adott vidéki városból érkező DJ-k gondoskodnak a hangulatról.

A második állomás hangulatfelelőse: Székesfehérvár!

Erre utal az esemény borítóképe is, ahol a koronázóváros jelképét, az Országalmát helyeztük el. Valamint a szombati bulink elnevezése is: Kingdom of kings.
Első bulinkon az electro dominált. Hétköznap révén bátran mertünk kísérletezni, amit a közönség és a pultosok egy része nagyon jól fogadott. Most azonban két hetes kényszerpihenő után mi vesszük először birtokba a Pavilon lemezjátszóit, ezért ez alkalommal a house-os vonal fog dominálni. És akkor lássuk a fellépőket, akik ez alkalommal öten lesznek:

Thomas Stoffer 14 éves korában ismerkedett meg az elektronikus hangzásvilág, és a mixelés rejtelmeivel. A Techno és a Progressive House dinamikusabb és mélyebb hangzásvilágú elemeivel ötvözve alkotja stílusát. Az úttörő lemezkiadók, többek között az Anjunadeep, Balkan Connection, Innervision a mai napig inspirálják munkásságában. Szívesen kombinálja a feszesebb ütemeket az érzelmes dallamokkal.

Creasey is hamar a zene rabjává vált. Alig várta a szombat estéket, hogy a német Viva TV-n nézni tudja a Club Rotation-t. Itt kezdődött a „fertőzés” és azóta se tudott kigyógyulni a „betegségből”. Szombaton a finom Deep és Organic ütemek segítségével fogja előmelegíteni a Pavilon Bár területét, szeretettel vár mindenkit 18:00 órától!

  A Primate.hu új rendezvénysorozata a vidéki városok szervezőcsapatait és DJ-it hozza el Budapestre

Bradlou sem ma kezdte, ő így jellemzi önmagát: „Egészen kis koromtól fontos szerepet játszik életemben a zene, elektronikus zenével 2011 óta foglalkozom. Hangzásban leginkább a house műfaj és annak kismillió leágazása áll hozzám a legközelebb. Eleinte meghívottként, majd később saját rendezvények szervezésével próbáltam meg kitűnni a tömegből, elősegítve a nappali bulizás népszerűsítését szülővárosomban Székesfehérváron. A közönséggel való kommunikáció és a pillanatok közös megélése ami a dj-zésben leginkább megfog. Jelenlegi és későbbi terveim között szerepel saját trackek elkészítése, valamint további nappalok/éjszakák lebonyolítása.”

Tobak nevével már több alkalommal is találkozhattatok az oldalunkon. Egy nagyszerű sportpályafutás (rally) befejeztével kezdett el foglalkozni a zenével. A melodic house / techno hangzásvilága áll hozzá a legközelebb. Később csatlakozott a DFFRNTLY csapatához, majd 2018-ban jelent meg első EP-je AUTUMN címen. Fellépett már Ibizán is, mégpedig az Eden Club meghívására, ahol is az Amplify buliján állhatott a lemezjátszók mögé. 2019 áprilisában megalapította saját kiadóját, az Artessa Music azóta egyre nagyobb sikereket ér el országhatárunkon belül és azon is túl.

Az est sorrendben harmadik fellépője, Audio Renneisance is üzent: „Az elektronikus zene kölyökkorom óta az életem meghatározó része. Persze, gyerekként még nem értettem, hogy mit is jelent ez, egyszerűen csak élveztem a zenét. Mellow Trax, Thunderdome, Marusha és a többiek mély nyomot hagytak bennem egyaránt. Azonban eljött a nap, amikor a kezembe vettem John Digweed – GU – Los Angeles címkével ellátott kazettát. Ott változott meg minden. Azóta a zenei stílusokat megismerve már jól tudom, az elektronikus tánczene az, ami legközelebb áll a szívemhez. Sok helyen léptünk fel barátokkal, a szcéna legjobb honfitársai előtt és után, sok party-t rendeztünk, több évig rezidensként játszottunk egy velencei-tavi klubban, a pénteki, erősebb partikon.
10 évvel ezelőtt kezdtem el a World of Renaissance nevű mix sorozatomat, ahol számos guest dj adta tiszteletét és ami a napokban már 53-dik válogatást mondhatja magáénak. Nagy megtiszteltetés, hogy városunkat én is képviselhetem a budapesti közönség előtt. Szombaton találkozunk!”

A szombati menetrend a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:

18:00-19:00 Creasey
19:00-20:00 Bradlou
20:00-21:00 Audio Renneisance
21:00-22:00 Thomas Stoffer
22:00-23:00 Tobak
23:00-0:00 b2b2b2b2b

Esemény: https://www.facebook.com/events/116740403911840

Borítókép: portfolio