A pandémia és a lezárások ugyan nehéz helyzetbe hozták a magyar techno eddigi szereplőit, és rengeteg új szervezőcsapatot hoztak, lassan azért úgy tűnik, hogy kezd magához térni a szcéna egésze. Ennek egyik példáját szolgáltatta most a Raveyard, amely pár nappal ezelőtt rakétacsapásként dobta be 8 hónapnyi (!) programját, mégpedig nem is akármilyen nevekkel.

Ahogy a bejegyzésükben írták: „Nyolchavi programot mutatunk be most nektek, amit a rövid hallgatásunk során raktunk össze és szerveztünk le, mely töretlenül viszi tovább a Raveyard eddigi koncepcióját, vagyis azt, hogy olyan előadókat hozzunk el nektek, akik eddig még nem nagyon voltak Magyarországon (vagy csak nálunk), de igazán érdemes odafigyelni rájuk a kortárs techno, illetve EBM szcénában.”

Az eddig bejelentett (zömében franciákban bővelkedő) külföldi fellépők pedig nem mások, mint Under Black Helmet, Ayarcana, Dyen, Jacidorex, Tim Tama, Endlec, a Gijensu, Mayeul, Makornik, Swarm Intelligence, Angel Karel, Istigkeit, NN, ZNZL, Illnurse, illetve Dimitar Georgiev

A 16 külföldi mellé pedig impozáns, a hazai szervezői csapatokon átívelő magyar szupportot is ígér a Man + Machine által vezetett Raveyard. Éppen ezért az eseményeken ott lesz a Raveyard rezidensgárdája, vagyis Detective Kelly, Dr. Zoidberg, a Heult, Rekatze és Man + Machine – vendégként pedig érkezik majd a Technokunst-ból Isu, AGA2L és Dj Syncbutton a BRVTAL-től, Mankind és Ruenge a Hardboiled csapatából, az Øbliviøn a Dead End-től, továbbá Ritual Abuse, 3en, Indirect Movement, illetve még egy csomó hazai tehetség. 

Az első etapja ennek a nyolc hónapnak október 22-én lesz, ahol a francia EBM meghatározó alakját, Illnurse-t látják vendégül először hazánkban – a külföldi és hazai fellépők sora pedig a flyer tanúsága szerint szinte biztosan nem ért még véget a Raveyard részéről.