Erre bizony sokat kellett várni. A hírhedt francia electro duó ugyanis tizenhárom év kihagyás után tér vissza, közös munkájuk eredménye egy új album, ami stílszerűen a „The Third Album” nevet fogja viselni. .  

Caroline Hervé (Kittin) és Michel Amato (The Hacker) külön-külön is ikonikus alakja a nemzetközi elektronikus zenei színtérnek. Stílusok egyedi és összetéveszthetetlen. Miss Kittin az elmúlt három évtizedben négy szólóalbummal és számtalan EP-vel örvendeztette meg a közönséget. DJ-ként és producerként éppoly sikeres sajátos énekhangját pedig egyből fel lehet ismerni. The Hacker szintén a francia electro közösség legendája, a 80-as évek második felében kezdett el zenélni. Páratlan technikai képességeit igazán széles skálán alkalmazza: szintipoptól a technóig, az EBM-en és az avantgarde elektronikáig.

Harmadik közös nagylemezük tehát egy régóta gyümölcsöző kapcsolat folytatása. Nem viszik túlzásba a gondolkodást, ha el kell nevezni ezeket a lemezeket: a „First Album” 2001-ben jelent meg DJ Hell vezette International Deejay Gigolo Records gondozásában, a „Two” pedig 2009-ben látott napvilágot a Nobody’s Bizzness címkéje alatt.

Az új lemez március 25-én jelenik meg, ezúttal is a Nobody’s Bizzness-en. „Ostbahnhof” című szerzeményük pedig az új anyag előhírnöke. Hallgassunk is bele!