Továbbra is hasít az Airsound Records, mely hazánk észak-nyugati régiójából terjesztette ki magát a nemzetközi techno színtérre. A 2015-ben alapított label azóta pedig már túl van a nyolcvanadik megjelenésén is! A kiadó célja kettős. Lehetőséget ad egyrészt a környék, illetve hazánk ambiciózus, illetve már komoly rangot szerző producereinek, de a feltörekvő nemzetközi előadók számára is teret ad.

Igen csak tekintélyes azon előadók és nemzetek listája, akik az Airsound Records gondozása alatt jelentették meg zenéjüket: [Wex10) (Franciaország), Dimitar Georgiev (Bulgária), A-Brothers (Ausztria), Vegim (Koszovó), Anders (Brazília), Callum Plant (Egyesült Királyság), vagy éppen Dangelo (Argentína) – hogy csak egy párat említsünk.

Az Airsound Records nyolcavadik megjelenése szintén egy argentin DJ/producer, Johann Arty nevéhez fűződik. Ő maga Buenos Aires messzeföldön ismert klubjában, az „Under Club”-ban bontogatta szárnyait.  Dj-szettjei az egyes zenék által teremtett atmoszférára összpontosítanak, hangok és érzések széles skáláját felvonultatva, melyek kellő energiával sújtanak le a tánctérre. Produceri munkásságára már a nemzetközi szcéna is felkapta a fejét, erre pedig  Axel Karakasis, Bernardo Hangar, Christian Smith, Danny Tenaglia, Dax J, Ilario Alicante, Joseph Capriati, Marco Bailey, Paco Osuna, Paul Nazca és Richie Hawtin szupportja a bizonyíték.

A ma megjelent EP a „Disruptive Return” címet viseli és összesen öt darab saját szerzeményt és egy remix-et tartalmaz, amit egyenesen az Airsound Records feje, Akos Wex készített el az argentin producer számára. Az EP máris elnyerte a szakma tetszését, Ancient Methods, Slam, Electric Rescue is pozitív véleménnyel nyilatkozott az anyagról.

Mindegyik track végletekig lecsupaszított, mondhatni a techno lelkéig hatol, sötét hipnotikus basszusok rakják transzba a hallgatót, előtérbe helyezve a sötét, indusztriális hangzásokat. Nehéz úgy lepörgetni az anyagot, hogy közben ne ütemes mozgással adjuk át magunkat a zenének. Ha ezt végighallgatod, biztosan azon fog kattogni az agyad, hogy hova menjél bulizni a hétvégén! 

Beatport link: https://www.beatport.com/release/disruptive-return/3607836