2022-ben is gőzerővel hasít hazánk egyik legjelentősebb, kizárólag techno-ra fókuszáló kiadója. Az Airsound Records hazánk észak-nyugati régiójából terjesztette ki magát a nemzetközi techno színtérre. A 2015-ben alapított label azóta pedig már túl van a nyolcvanadik megjelenésén is. A kiadó célja kettős. Lehetőséget ad egyrészt a környék, illetve hazánk ambiciózus, illetve már komoly rangot szerző producereinek, de a feltörekvő nemzetközi előadók számára is teret ad.

Ennek megfelelően érkezett az ASR nyolcavegyedik kiadványa, amit egy fiatal kolumbiai producer, Esteban Miranda készített el. Ez már nem az első eset, hogy a dél amerikai országból igazol a kiadó, a label 32-es kiadványát szintén egy kolumbiai producer, Modular Phase rakta össze, de Esteban Miranda is régi ismerősnek számít, hiszen ő jegyzi az Airsound Records 52. kiadványát is.

Esteban Miranda már egészen fiatalon az elektronikus zene rabja lett. 2017-ben debütált a lemezjátszók mögött, majd két évvel később adta ki első saját zenéjét. Az elmúlt években számos label biztosított számára megjelenési lehetőséget. Ilyen például a Dreizehn Schallplatten, Trau-ma, Default Series, B55, Arido, DarkForest, Ōtomo, INNSIGN, vagy éppen a Gabriel D’Or és Bordoy vezette Selected Records. A kitartó munka eredményeképp erőtől duzzadó kiadványai bekerültek az Oscar Mulero által vezetett Polegroup Radio, valamint a HÖR Berlin adásába, olyan nagyhírű nevek pörgetik Esteban zenéit mint például Amelie Lens, Charlotte The Witte és Sam Paganini.

Az Esteband Mirando által jegyzett legújabb Airsounds Records-megjelenés tegnap látott napvilágot és összesen négy vadonatúj zenét tartalmaz, bemutatva a kiadóra oly jellemző sötét, ipari, már-már túlvilági hangzásvilágot.A kiadvány a nemzetközi szakma tetszését is elnyerte, olyan nevektől érkezett feedback, mint például Cristian Valera, Slam, Vegim, Deep Space Helsinki, Oxygeno, Cassie Raptor, Amotik, Ancient Methods, Pttrn és még sokan mások.

Beatport link: https://www.beatport.com/release/engel/3618964