Hogy mi a tökéletes buli titka? Jó fellépők egy hangulatos helyszínen, kristálytiszta hang és kellően lelkes közönség. Február 5-én mindegyik kritérium teljesülni fog. Lássuk csak, hogy miről is lesz pontosan szó.

Andras Bader és Zvezda Beta neve azt hiszem senki előtt nem szorul bemutatása. Évtizedek óta a budapesti éjszaka meghatározó szereplői. A lemezlovasok azon ritka táborához tartoznak, akik hosszú évek alatt egyenletes szintet produkálnak. Ennek egyik legfőbb oka, hogy mindig is önazonosak maradtak. Nem érdekli őket semmilyen trend, soha nem ültek fel a hype-vonatra, mindig csak azt játsszák, ami nekik teszik. És ha történetesen kiváló ízléssel áldotta meg őket a sors, akkor ebből már csak jó sülhet ki. Hát még ha egyszerre zenélnek! Pedig két különböző személyiségről van szó, mégis remekül megértik egymást a pult mögött. Ismerik egymás minden rezdülését. Pont ezért működik kettejük között ilyen jól a kémia.

Az a.b.solute (alias Andris.Béla 🙂 rendezvényeinek a budapesti underground egyik legújabb ékköve, az Edith fog otthont adni. A klub helyszínét már sokan jól ismerhetik, hiszen itt működött hosszú éveken keresztül a száz évvel ezelőtti Párizs cigarettafüstös és rúzsfoltos hangulatát árasztó Piaf Klub. A hely újra kinyitott és Edith néven őrzi tovább az elődök szellemiségét. Sőt mondhatni még jobb lett, legalábbis zenei vonalon mindenképp hiszen a hajnali zongoraszó helyett ezúttal feszes house ütemek fogják elárasztani a pince rejtelmes félhomályát. Érkezz korán, ugyanis sajnos csak reggel 4-ig lehet nyitva a hely. És ez tényleg az a buli lesz, ahol mindenki zárásig marad és ráadásért könyörög. Légy részese te is ennek a csodának! Belépő: 1000 Ft, dresscode: védettségi igazolás.

Esemény: https://www.facebook.com/events/654726639277785