Sellyei Tamás, vagy ahogy a hazai körökben legtöbben ismerik Silk (hangmérnök, zenei producer). 2022. február 28.-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. A halál oka, egyelőre nem ismert. 

Elméleti fizikát tanult, a felvételezésre szánt eszközöket a tanulmányai mentén kezdte el kiismerni és használni, egyre magasabb szinten. Az Audio Engineering Society, azaz az AES, nemzetközi tagja amelynek köszönhetően nagyobb fejlesztőkkel is kapcsolatban állt és működött közre külföldi produkciókban is.

A szakmában eltöltött három évtizede alatt: Neo, Ákos, Rúzsa Magdi, Unique, Back II Black, Emilio, Kozma Orsi, Bin-Jip, Hip Hop Boyz, Császár Előd, V-Tech, UFO, Roy & Ádám, Mester Tamás, Oláh Ibolya, Zséda lemezein, csak hogy egy párat említsünk a több száz lemez közül, amin a 90-es évektől kezdve mostanáig dolgozott számos stílusban. Valamint több magyar nagyjátékfilm hangutómunkáin is dolgozott.

Nem csak a munkáiról volt híres, hanem az egyedi stílusáról is, ahogy érvelt, előadott és tanított. Sokan az ország egyik legjobb hangmérnökeként tartják számon, számos jelenlegi hangmérnök is tőle tanult.

A 2017 óta működő Magyar Producer Workshop (oktató/magazinműsor) amely Bánkuti Dani kezdeményezésére indult és amely kettőjük közös munkájának köszönhetően, 2018 óta országos közösséggé és kezdeményezéssé nőtte ki magát. A műsor berkein belül igyekezett minden tapasztalatát és tudását átadni a producerelés, felvételezés, keverés és mastering témákban a rájellemző humorral, anekdotákkal és sajátságos példáival adta át tudását kellő humorral fűszerezve.