Idén nyáron azt hiszem egy rossz szavunk nem lehetett az időjárásra. A korlátozások eltörlésével végre mindenki újra szabadon járhatott szórakozni. A hajós bulik specialistája, a Cruisin teltházas események sorával indította a szezont. Reméljük, hogy a lendület és a jó idő a szeptember beköszöntésével sem szakad meg. 

A Cruisin története 2014-ben indult és rövid idő alatt igazi sikersztorivá nőtte ki magát. A recept (nappali hajós buli) egyszerűnek tűnik, sokan próbálkoztak vele, de sikerüket még csak megközelíteni sem sikerült senkinek. A Cruisin csapata azonban profizmusával és egyedi atmoszférájával olyan nívót tudhat magáénak, amire már a külhoni közönség is egyre inkább felfigyelt.

És hogy mi a Cruisin receptje? Napsütés, hajó, Duna, jéghideg italok na és persze a legfontosabb kritérium, a zene. A Cruisin szervezői minden téren a legmagasabb minőségre törekednek és ez hatványozottan igaz a zenei felhozatalra. Patrice Bäumel személyében pedig egy igazi géniusz érkezik szeptember 10-én a fedélzetre.

Patrice egy kelet-német kisvárosban, Freitalban született, még bőven a fal leomlása előtt. Édesapja zenei újságíróként tevékenykedett, így aztán hamar megismerkedett a Depeche Mode és a The Cure szerzeményeivel. Gyerekként ezek voltak rá a legnagyobb hatással és a bennük tettenérhető melonkolikusság jelenti Patrice zeneinek gyökerét még ma is.

A francia DJ/producer több mint 10 éve formálja állandóan megújuló lendülettel összetéveszthetetelen hangzását, a játékos house és a fémes techno mesteri egyvelegével. Amszterdami lakosként hosszú ideig volt a legendás Trouw rezidense. Produceri munkáiért a szcéna legnívósabb kiadói állnak sorban: Kompakt, Correspondant, Afterlife. Aki ilyen helyeken jelenik meg, annak egyenes út vezet a világ legnagyobb fesztiváljainak és klubjainak pultjába. Nemrégiben pedig elindította saját kiadóját, a HALO-t.

Patrice Bäumel nem ismeretlen a hazai közönség előtt, hiszen több alkalommal is zenélt már nálunk, 2019-ben a Cruisin fedélzetén is.Produkciója semmihez nem fogható, Egyfajta hedonista zenei utazás az, ahogyan az éteri magasságok kristálytiszta magasságait bármikor megtörhetik a techno mélységei, gyakran apró darabokra forgácsolva. Felüdülést nyújt a testnek és léleknek egyaránt! Nem véletlen, hogy ő készítette el a legendás Global Underground sorozat 42-es (Berlin) darabját.

A headliner személye mellett a hazai körítésről is mindenképp érdemes lenne pár szót megemlíteni. Nincs Cruisin-buli Yvel & Tristan hazai supportja nélkül, akik ezúttal is a fellépők táborát erősítik, ezúttal azonban szólóban (Mulya és Thirsty Eyes) fognak fellépni.

Mulya eddigi rövid, ám annál sikeresebb szóló pályafutása során olyan platformoknál jelentek már meg szerzeményei, mint például a hazai illetőségű Complaint Kulture és a Secret Fusion Records, a hamburgi TAU, vagy éppen az Innervisions. Utóbbi az egyik legjobban csengő név napjainkban a nemzetközi piacon. Az Ame és Dixon által vezetett kiadónál ráadásul már két zenéje is napvilágot látott!

Thirsty Eyes megjelenései is egyre nagyobb nemzetközi visszhangot kapnak, „Rossa” című zenéjéhez Captian Mustache is készített egy átiratotHeyoka című szerzeményét pedig Sasha Carassi remixelte, következő megjelenése pedig az olasz DJ / producer kiadójánál, az ILINX gondozásában fog kijönni hamarosan.

A fellépők táborát erősíti Marco Grandi is, aki szintén visszatérő vendégnek számít a Cruisin fedélzetén. 1999-ben indult a pályafutása, mely során olyan legendák inspirálták, mint Danny Rampling, Erick Morillo és Harry ‘Choo Choo’ Romero.



A Cruisin csapata szeptember 10-én az Európa Hajó fedélzetére várják a kialakult törzsközönséget és az irányzat felé nyitni vágyókat. A rendezvény 14:00-16:00 közötti gyülekezéssel indul a budai alsó rakparton. 16:00-kor kihajózunk és a naplemente után a főváros lélegzetelállító esti fényeire megérkezve kötünk ki 22:00-kor. Az ország legnagyobb nyitott mozgó tánctere lesz a tiétek ezen a napon! A hajó 3 szintjén napágyak, babzsákok, székek szolgálják a pihenni vágyók kényelmét, italpultból sem lesz hiány és mellette pedig többféle étellel lehet pótolni az energiát.

Jegyek: https://cooltix.hu/event/62f0cf933ad591cb7f892307
Esemény: https://www.facebook.com/events/1470996930012893