A lidokain reverzibilisen blokkolja az érzőidegsejteken az ingerület tovahaladását, ezáltal megakadályozza a fájdalomérzet kialakulását. – így szól a definíció, azonban a budapesti partyközönség valószínűleg teljesen másra fog asszociálni elsőre. Bár a kettő között igen nagy a párhuzam.

A Lidokain Klub ugyanis hagyományosan vasárnap délután kerül megrendezésre, mintegy másnaposságűző gyanánt. A veterán arcok még jól emlékezhetnek a korábbi helyszínekre, hiszen az Ablak-A-Dubra csapata által megálmodottt esemény számos kultikus budapesti spotot megjárt már (Millenáris, Nababe Bár, Cöxpon, Dürer Kert). Idén nyáron pedig az A38 hajó orrterasza biztosítja a Lidokain Klub eseményeinek helyszínét mégpedig minden második vasárnap.

A következő eseményre augusztus 14-én vasárnap fog sor kerülni, Zvezda Beta, Naga és Peter Bernath vezetésével. A zene már délután 5-kor elkezdődik és egészen este 10-ig ringatózhatunk a Dunán a house ütemeire. Ha időben érkezel, akkor a belépő mindössze csak egy ezres!

Esemény: https://www.facebook.com/events/455598799486989