Jack Grealish nevét valószínűleg mindenki ismeri, aki figyelemmel kíséri a nemzetközi labdarúgás történéseit. A Manchester City és az angol válogatott 27 éves kiválósága – akinek piaci értékét 70 millió euróra becsülik – júniusban a Puskás Arénában is szerepelt azon a mérkőzésen, ahol 1-0-ra vertük őket.

A legújabb hírek szerint annyira megviselte őt a magyarok elleni kettős vereség, hogy már lázasan készül a profi sportpályafutása utáni civil életre. DJ szeretne lenni.

A BT Sportnak adott interjúban így nyilatkozott a jövőbeli terveiről: „Mindenféle zenét szeretek. Jelenleg még a DJ-zéssel is elkezdtem próbálkozni. Igen, én lennék „DJ Grealo”.

A riporter azt is megkérdezte tőle, hogy megy neki a keverés. „Egyelőre még szörnyen, de mindenhez idő kell. Közben spanyolul is tanulok. Szeretnék tanulni, és szeretném ha lenne egy hobbim a focis dolgokon túl is.”

Tavaly Grealish azt is elárulta, hogy ha nem lenne focista, akkor klub promóterként tevékenykedne Tenerifén vagy Ibizán. A háromoroszlánosok (így hívják az angol válogatottat) kiválósága idén nyáron Ibizán pihente ki a szezon fáradalmait DJ Russke társaságában, miután a Manchester City-vel megnyerték az angol bajnokságot. Most már értjük, hogy miért tanul olyan szorgalmasan spanyolul.

Egyébként nem Grealish az egyetlen futballista, aki lemezjátszókra cserélné a lasztit. Korábban Steven Gerrard, Gaizka Mendieta és Bodnár László is kipróbálta magát a DJ-pultban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DJ RUSSKE (@djrusske) által megosztott bejegyzés