Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy Óbuda lett az új hetedik kerület. A környék egyre jobban el van látva technora szakosodott klubokkal. A titkos rave bulik helyszínéül szolgáló Fabrika már két éve áll nyitva a nagyközönség részére. A következő eseményüket pedig pénteken fogják tartani.

Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi.
A hangra nem lesz panasz, ugyanis a Fabrika brutális hangrendszerét már sokan hallhattátok, érezhettétek. Ha nem is mostanában, de korábbi helyszínén (Corvintető) már biztosan.

A line up-ot elnézve ez alkalommal is minőségi techno illetve hardtechno fog dominálni. de persze a rave sem marad ki a sorból. A lemezjátszók mögé áll egy régi motoros – aki még a Kasmir Undeground-ban is fellépett – Wildcrush személyében. De fiatalok is lesznek a pult mögött. Ilyen például Nicolaus Made, aki az egyik legtehetségesebb hazai producernek számít az „újak” között. Több nemzetközi megjelenéssel büszkélkedhet és korábban már olvashattatok nálunk egy vele készült interjút.

De ha már az új nemzedéknél tartunk, akkor érdemes megemlítenünk Cornelius nevét, akit a nyáron számos hardtechno buliban hallhattunk már zenélni. Végül de nem utolsósorban itt lesz Oxcart, aki az egyre nagyobb sikerrel futó Tranzistor bulik házigazdája és főszervezője.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált. így érdemes előre megváltani a belépőt, ha biztosra akartok menni a bejutást illetően.
Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed az egyre nagyobb divathullámokat generáló jelenlegi technoközegben, akkor itt biztosan megtalálod a számításaidat.

Esemény: https://fb.me/e/3LeJPDY6Y
Jegyek: https://cooltix.hu/event/636ccfd00da4965a8bd0f4ce