Egyre csak hosszabbak a nappalok, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy hamarosan itt a tavasz! Ennek közeledtét jelzi az a tény is, hogy a szervezők már most  gőzerővel dolgoznak a nyári szezon programkínálatán. A hajós bulik specialistájának számító Cruisin csapata az elsők között jelentette be az idei fellépőinek listáját. Persze ezen nincs mit csodálkozni. Se szeri, se száma a fővárosban megrendezett hajós buliknak. És ez így van rendjén, hiszen vétek lenne nem kihasználni a Duna adta lehetőségeket. Azonban vitathatatlan, hogy ezek közül a Cruisin stabilan tartja vezető pozícióját. 2014-es indulásuk óta szinte állandó teltházzal működnek. Így a 2023-es év lesz immáron a tizedik szezonjuk a sorban!

Na és hogy mi a titkuk? Napsütés, hajó, Duna, jéghideg italok na és persze a legfontosabb kritérium, a zene. Egyszerűnek tűnik a képlet, a Cruisin csapata azonban nem elégszik meg azzal, hogy kényelmesen ráüljön a babérjaira. Évről-évre azon dolgoznak, hogy újabb szinteket ugorjanak át a minőségi kritériumokat tekintve. A jubileumi szezon alkalmából pedig ennek megfelelő színvonalú line up dukál. Ezért aztán büszkén jelenthetjük ki, hogy a Cruisin idei szezonnyitójának vendége nem más, mint Alexander Paul Coe, akit a hazai közönség csak úgy ismer, hogy Sasha.

És az bizony nem a veretős Sasha, hanem az igazi!

Sasha minden kétségen felül az elektronikus zene élő legendái között szerepel, aki a legkevésbé sem szorul bemutatásra, hiszen hosszú évek óta töretlen népszerűséggel és rendszeres teltházzal várja őt vissza a közönség, bárhová is menjen a világon. A walesi származású DJ / producer igazán páratlan pályafutást tudhat magáénak. A kezdetekkor még acid house-t játszott a legendás Haçiendaban, később több világhírű klub rezidensekén tevékenykedett. Ő készítette el a Global Underground mixsorozatának kilencedik és tizenharmadik epizódját. A „San Francisco” és az „Ibiza” című korong nagyon sok fiatalt szippantott be abban az időben (ennek is már 25 éve!) az akkor fénykorát élő progressive house világába. Egy évvel később pedig Sasha-t választották meg a világ elsőszámú DJ-nék az DJ Mag szavazásán. Páratlan diszkrográfiáját számos örök érvényű megjelenés jellemzi, mely közül a legismertebb kétségtelenül az 1999-ben megjelent Xpander című klasszikus. De Sasha ezután sem tétlenkedett, úgy volt képes az állandó megújulásra, hogy közben még hiteles is maradt. Kiváló érzéke van ahhoz, hogy maga mellé gyűjtse a legügyesebb fiatalokat, számos tehetséget fedezett fel az e-zenei közeg számára. 

A fedélzeten már délután 2-kor felcsendülnek az első ütemek. A headliner személye mellett a hazai körítésről is mindenképp érdemes lenne pár szót megemlíteni. Nincs Cruisin-buli Yvel & Tristan hazai supportja nélkül. Ezúttal is hallhatjuk őket, azonban némiképp eltérő zenei világot képviselve szólóban (Mulya és Thirsty Eyes) fogják megtáncoltatni a közönséget. A fellépők táborát erősíti Marco Grandi is, aki szintúgy visszatérő vendégnek számít a Cruisin fedélzetén.

A lendület akkor sem törik meg, amikor este 10-kor lehorgonyoz a hajó. A buli ugyanis az A38-on folytatódik! Kövessétek figyelemmel a Cruisin csatornáit, az afterről hamarosan bővebb infót is megtudhatunk.

A jegyvásárlás már elindult, figyeld az esemény falát! Már mindenki nagyon várja a jó időt és azt, hogy végre újra a szabad ég alatt bulizhassunk. Sasha pedig egy élő legenda, így aztán biztosak lehetünk abban, hogy fokozott érdeklődésre lehet számítani a buli kapcsán. Nem érdemes halogatni a jegyvásárlást. Aki lemarad az biztosan kint marad, hiszen véges a hajó befogadóképessége. Ott tali!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1160162471312181
Jegyek: jegyl.ink/SASHA-CRUISIN-TICKETS