Szörnyű hír rázta meg a világot. Egy bőröndben találták meg Valentina Trespalacios földi maradványait. A gaztett elkövetésével a barátját gyanúsítják, akit végül a panamai reptéren sikerült letartóztatni.

Az esetre még január végén derült fény, amikor egy hajléktalan rábukkant a bőröndre, amit Kolumbia fővárosában, Bogota egyik szemetes konténerében rejtettek el. A boncolás során bizonyítást nyert az a tény, miszerint a 23 éves lányt megfojtották, mielőtt feldarabolták volna.

Az esettel kapcsolatban Trespalacios 35 éves barátját gyanúsítják, aki állítólag éppen azért utazott Kolumbiába az Egyesült Államokból, hogy feleségül vegye a nőt. A férfi a gyilkosság után Isztambul irányába szeretett volna menekülni, akkor tartóztatták le a panamai reptéren, amikor éppen az átszálláshoz készült. Az előzetes hírek szerint az elkövető beteges féltékenysége vezetett a tragédiához. Ha bizonyítást nyer a bűnössége és kiadják Kolumbiának, akkor akár 40 év börtönbüntetésre számíthat.

Trespalacios gazdasági ismereteket tanult, Instagram-csatornáját 16 ezren követték (azóta ez a szám már 27 ezer), nagybátyja szerint „fényes jövő állt előtte dj-ként, hiszen nem csak Bogota és az ország legmenőbb klubjaiban zenélt, hanem a környékbeli országokba is eljutott már a fellépések alkalmával

Forrás: [Fazemag]