Nem akármilyen szuperhős jön hazánkba! Radu Florin Ciuperca – ismertebb nevén Clarkent aka Just2 – ugyanis Magyarországra érkezik a hétvégén, ráadásul több városban is felbukkanhat.

Radu mindössze 17 éves volt, amikor  megismerhette nevét a világ. Zenéire már egészen fiatalon olyan nagynevű kiadók figyeltek fel, mint például a Kote Records, K9 Records, Potobolo Records, közben pedig nem kisebb nevek kezdték el játszhatni a zenéjét mint Marco Carola, Luciano, Richie Hawtin, Paco Osuna, Daniel Sanchez, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joseph Capriati, vagy éppen Monika Kruse.

Clarkent alteregója kifejezetten a minimalista house és a rominimal irányzatra összpontosít. Zenéit ütős és éles dobok, illetve hangok jellemzik, egyedi basszussal és atmoszferikus hangokkal kiegészülve.
De nem csak producerként tette le a névjegyét, dj-ként is fenomenális teljesítményt végez a pultban. Gyilkos szettjei legendaszámba mennek a stílus rajongóinak körében.
Ha belelendül, akkor nem lehet kizökkenteni Őt. Sokszor akár hat órán keresztül, vagy még annál is hosszabb ideig képes észbontó, magas színvonalú szetteket játszani.

Nem ez lesz az első alkalom, amikor szuperhősünk a hazai publikum előtt is bemutatja kivételes teljesítményét. Két évvel ezelőtt az A38-on mutatkozhatott be nálunk először, mégpedig egy hazai illetőségű minimal label, a Juuz Records debütáló kiadványát – ahol egy saját szerzeménnyel szerepelt – bemutató bulin. Fél évvel később újra ellátogatott hozzánk, most pedig – egy év kihagyás után – rögtön két városban is a lemezjátszók közé fog csapni.

Pénteken a 100 éves Óbudai Harisnyagyár területén fekvő Fabrikában fogja megnyitni a hétvégét, majd másnap a szegedi Sunder Club-ban lesz hallható Clarkent.

A Fabrikában már a jegyek fele elfogyott elővételben, így nem árt sietni a vásárlással, mert szinte garantálható a teltház. Az esemény oldalán tegnap nyereményjáték indult, az első három helyezett másodmagával ingyen mehet a buliba.

Fabrika esemény: https://fb.me/e/2Eg3ihcVY
Fabrika jegyek: https://cooltix.hu/event/63eb4df9a2663c1097de59e6
Sunder Club esemény: https://fb.me/e/14ceU9li9