Négy év hosszú időnek számít, különösen egy partysorozat életében. Főleg akkor, amikor többszörösen is csak egy szűkebb rétegnek szól. Néhány évvel ezelőtt valahogy még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a berlini klubokra jellemző szexuális szabadságot idehaza is meg lehessen élni egy party alkalmából, ne csak egy zártkörű házibuli esetén. A jelek mindenesetre biztatók, a mai fiatalabb korosztály már Budapesten is sokkal nyitottabb és fogékonyabb ezekre a dolgokra. A Kinkster – Rave & Fetish csapata 2019-ben kezdte meg működését. Ők voltak az elsők (bár azóta már vannak mások is), akik dedikáltan a hazai techno rajongók számára rendeznek fétis bulikat. Cikkünk apropója, hogy pénteken ünneplik a négy éves évfordulót, amihez ennek megfelelő line up dukál. Nézzük is a részleteket!

Na de mit is értünk pontosan az alatt, hogy fétis? Érdemes a kérdést már az elején letisztázni, bár pontos definíció így sincs rá. Röviden talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy a vágyaid “tárgya”, bármi ami szexuális izgalomba hoz. A buli teret ad kíváncsiságod kielégítésére, önmagad felfedezésére, különböző fétisek megélésére. Az az alapvetés, hogy bármi lehet fétis. Lehet egy embernek az a fétise, hogy csak vörös hajú emberek vonzzák, másokat az egyenruha, vagy épp a magas szárú lakk csizma izgat. Ilyen a fehérnemű fétis, a fenekelés, vagy épp a meztelenkedés. A hiányos öltözet itt teljesen elfogadott, a rendezvény házirendje egyébként is megköveteli a dresscode-ot, hagyományos utcai ruhában itt nem lehet megjelenni.

A Kinkster bulik helyszínéül szolgáló Edith pedig tökéletes választásnak bizonyult. A vörös tónusú belvárosi pinceklubot egyébként is átjárja egyfajta szexuális energia, és ez így volt már akkor is, amikor még Piaf néven üzemelt. A szervezők gondosan ügyelnek arra, hogy a bejutást követően is folyamatos maradjon a vendégek érzelmi biztonsága. Szükség van egy paravánnal elkerített részre, ahol mindenki át tud öltözni. A személyzet udvarias és toleráns, a kényelmes ülőhely pedig elkerülhetetlen, különösen akkor, ha a résztvevők esetleg félrevonulnának játszani egymással. A sejtelmes félhomályban előbukkanó lenti pihenőrész (értsd ez alatt, hogy te onnan mindent látsz, de a tánctérről téged senki sem) pedig tökéletes helyszínt nyújt ehhez. Aki oda betéved, hamar társra lel! Persze a szabályokat mindenkinek be kell tartani. Bármi is történjen, az csak kölcsönös beleegyezésen alapulhat. Aki eljön a pénteki bulira, az egészen biztos, hogy csak csupa elfogadó, kedves, és udvarias emberrel fog találkozni, akik jóval nagyobb tisztelettel fognak felé közeledni, mint bárhol máshol. Ráadásul a négy éves évforduló alkalmából a szervezők ezúttal lazítottak egy picit a szabályokon. Aki nem szeretne extrém viseletben megjelenni, azok számára most sokkal olcsóbb lesz a „megúszós” belépő, ami a black dress / félmeztelen öltözéket jelenti.

Beszéljünk egy kicsit a zenéről is, mert a pénteki bulira olyan erős line up-ot sikerült összeállítani a szervezőknek, amit bármelyik technobuliban megirigyelnének. A rezidensek (August Hoffer, Envo, Chaosa) mellett ezúttal három vendég DJ is tiszteletét teszi a hazai élvonalból Man + Machine, bxrnadetth és 3en személyében. A fellépők névsorát böngészve biztosan állíthatjuk, hogy az igényes techno szinte minden alfaja bemutatkozásra kerül, legyen szó tribal / groovy / industrial hangzásról, vagy éppen EBM-ről.

Ha maradtak benned még tisztázatlan dolgok, akkor bátran böngészd végig az eseménysorozat weboldalát. A kinkster.hu ugyanis tényleg minden kérdésre választ ad, így azok a látogatók is nagyobb biztonságérzettel fognak megérkezni a buliba, akik számára eddig még ismeretlen volt ez a fajta közeg. Érdemes minél korábban jönni, hiszen már este 9-kor nyitnak a kapuk!

Esemény: https://www.facebook.com/events/151856794235436