Ígéretükhöz híven a The Project maroknyi csapata rendre szórja szinte hónapról hónapra a legnagyobb meglepetéseket. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Röyksopp és ’beach parti’ fogalma egyszer egy lapon lesz majd említve Magyarországon. Nekik hála, ez most megtörténni látszik. 

A The Project szabadtéri eseményekre specializálódott nagyszabású rendezvénysorozata, a Valley of Spirits a tavalyi Colyn-os debüt után nem kis szintlépéssel idén rögtön egy megkerülhetetlen legendával borzolta a kedélyeket, ráadásul teszi mindezt 12 boldog órán keresztül a Lupa Öböl homokos partján a nyári napsütésben.

 

A kétezres évek elejéről mára időtlen klasszikussá avanzsálódott ’What Else Is There?’ mindannyiukba beleégett és rendületlenül ég immáron két évtizede. Ám a norvég Röyksopp korántsem az egy slágeres zenekarok közé tartozik. Rommá díjazott stúdióalbumaik mellett átütő erejű muzikalitásukat hűen tükrözi, hogy számos Röyksopp számot felhasználtak televíziós reklámokban, film-betétdalként vagy háttérzeneként. Sok más mellett az „Eple” című számot az Apple licenszelte is a operációs rendszer üdvözlő zenéjének, az angol BBC internetes műsorának pedig szintén ez a dal lett a szignálja.  

Torbjørn Brundtland és Svein Berge azaz a Röyksopp június 24-én meglehetősen egyedi környezetben tér vissza Magyarországra. Élő elemekkel tűzdelt DJ szettjük számos meglepetést tartogat, kezdve a sort például egy vízen úszó színpaddal, ami nem kis vállalás a szervezők részéről. A The Project idei eseményeinek tapasztalataiból kiindulva a technikai arzenálban, a látványban és az élményben nehezen találunk majd kivetnivalót. 

Június 24-én egy felhőtlen nyári sikoltozás vár majd rátok Budapest tengerpartján, és mi ezt nagyon merjük ajánlani. 

Esemény: https://www.facebook.com/events/6029836813799283
Jegyek: jegyl.ink/ROYKSOPP-TICKETS