Áprilisban mutatták be annak az öt részes Youtube-sorozatnak a premierjét, ami a budapesti bulinegyed kialakulásának és fejlődésének történetét mutatja be. De talán még pontosabb lenne az a megfogalmazás, hogy a dokumentumfilmsorozat a budapesti underground zenei szcénát hivatott bemutatni, hiszen a szálak egészen a rendszerváltásig vezetnek vissza, a Fekete Lyuk és a Tilos Az Á megnyitásáig.

Összesen 5 rész készült, az epizódok egyenként 30 percesek. Minden héten új rész kerül ki a Youtube-ra, tegnap jött ki a negyedik. Az első két epizód az underground és romkocsma kultúra meghatározó, kultikus helyeit és olyan helyek alapítóinak a történeteit mutatja be, mint például a Tilos az Á, Ráckert, Szimpla, Szóda, Zöld Pardon, Grund.

A Korda Filmstúdió által megvalósult produkcióban szinte az összes szórakoztató hely tulajdonosa és a budapesti underground színtér meghatározó szereplője a kamerák elé ült.

A harmadik rész a vendéglátás és a szervezett bűnözés kapcsolatát boncolgatja, valamint arról, hogyan viszonyulnak a legendás helyek alapítói ahhoz, hogy kocsmáik a világháborús gettó helyszínén jöttek létre? A negyedik rész a 2010-es évek boomjától szól, amikor megjelent a tömegturizmus, és a legénycsbúcsús tömegturizmus sok helyről kiszorított az akkori törzsközönséget. Az ötödik részt a napokban fogják bemutatni.

Aki az elmúlt 30 évben megfordult bármelyik budapesti underground szórakozóhelyen (bízunk benne, hogy ez a megállapítás az olvasóink 100%–ára igaz), az egészen biztosan meg fogja találni a személyes kapcsolódási pontot.  Ahány korszak, annyiféle zenei stílus és különböző személyiség tűnt fel ezeken a helyeken. De mégis van bennük valami közös. Valami megfoghatatlan, amit nehéz definiálni, de mégis mindenki érzi. Talán épp ez a különbség az underground és a „mainstream” kultúra között, de talán jobban célravezető az a definíció, hogy az „ők” és a „mi” között”. A hitelesség, a valóban tenni akarás, az egymásra figyelés, az, hogy senki és semmi nem akar többnek látszani, mint ami valójában. Nem kell, hogy minden tökéletes legyen patikamérlegen kimérve. Ha szenvedéllyel és szívvel csinálod, akkor úgyis megtalálja magának az utat és az egymáshoz kapcsolódást, kortól és társadalmi státusztól függetlenül.