Végérvényesen beköszöntött a kánikula és vele együtt a fesztiválszezon is. Ezen a hétvégén tömegével hagyják el a várost az elektronikus zene kedvelői, ugyanis most rendezik a DAAD Gathering-et és a Babar Festival-t is. De aki maradna a fővárosban, azok számára is bőven akad program, a Fabrika például pénteken és szombaton is nyitva tart. Egyik nap techno, másnap pedig house zene lesz a terítéken.

Nem fogja elaprózni a pénteki eseményt a The Organization csapata, ugyanis összesen 10 dj-t is fel fognak vonultatni. A kollektíva májusban debütált először az óbudai pinceklubban, akkor is hasonlóan népes volt a fellépőik listája. Az általuk képviselt fő csapásirány a techno, a zenéért felelősök névsora pedig: Besii, Adram, LedFace, Dead Stare, Grev Brown, Lucia Suerte, Marco Ginelli, Drctn B2B Dayan, Robert Oxenhoffer.

Esemény: https://www.facebook.com/events/931446001460860
Jegyek: https://cooltix.hu/event/647f876c61ea0d346baf23f1

Másnap pedig a house lesz főszerepben, mégpedig a Moments prezentálásában. Jól ismerheti már őket a Fabrika törzsközönsége, hiszen ez lesz immáron a tizenkettedik Moments-buli a 100 éves óbudai harisnyagyár területén. Egyesek szerint a számmisztikában a 12-es szám a kreatív gondolkodást, a nyitottságot, a kollaborációra való hajlandóságot hordozza magával. Ezek pedig mind olyan dolgok, amik nagyban jellemzik a Fabrika működését, szellemiségét, és sikerének titkát. A szombati eseményen 6 dj, egymás fantáziáját inspirálva, 3 különleges b2b szett kíséretében szeretné majd meghálálni a bizalmatokat Andrija Jäger, Abyss, Boti, Edu Sono, Steve Deluxe és Adam Shifty prezentálásában.

Esemény: https://www.facebook.com/events/640901047942842
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6483157d39a7387756c871fe

A helyszín befogadóképessége limitált, ezért ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass! Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.