Ma éjjel újra Moments-buli lesz a Fabrikában! A tavaly márciusban útjának indított partysorozat célja, hogy elemi energiákkal töltsék fel a bulikra ellátogató klubbereket, akik egyedülálló emlékekkel gazdagodhatnak. A Moments lényege azon pillanatok átélése, amelyek feledtetni tudják velünk a rohanó hétköznapok problémáit. A helyszín és az emberek sikeres kombinációja adja meg az alaphangot, hogy együtt szellemülhessünk át a minőségi house zene oltárán.

A mellkasrepesztő hangtechnikával felvértezett klub feelingje a rave-kor reneszánszát idézi. Egyedi hangulatával hétről-hétre olyan elektronikus zenei arcokat vonzva, akik számára az ehhez hasonló bulik mindig is örökzöldek maradnak. Ezek a nélkülözhetetlen hozzávalók az alappillérei a Moments sorozatnak is. A soron következő szombati epizódjának zenei szelektorai Edu Sono, Abyss, Steve Deluxe és Adam Swift lesznek.

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.

Jövő héten pedig már ismét a techno lesz főszerepben, szombaton a Primate.hu csapata által szervezett Kindergarten tizedik bulijára kerül sor. Az online belépők már erre az eseményre is megvásárolhatók.

Esemény: https://www.facebook.com/events/946690713289996
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64ac3267ee56294f882c20a4