A Tomorrowland kétségtelenül a világ elsőszámú fesztiválja, népszerűségét tekintve legalábbis biztosan. A Belgiumban megrendezett esemény idén is két egymást követő hétvégén kerül megrendezésre. Az első etapra múlt héten került sor, több százezer érdeklődőt vonzva a világ minden tájáról. Rengeteg színpad várja a látogatókat, az elektronikus zene lényegében teljes spektrumát lefedve, az underground stílusoknak és előadóknak is bőven teret adva. 2017-ben is mi is ellátogattunk ide, ha kíváncsi vagy az élményeinkre, akkor ITT tudod elolvasni a beszámolónkat.

A „Rise” elnevezésű helyszínen lépett színpadra többek között Nora En Pure, Todd Terry, Groove Armada és Mousse T. A pénteki napon DJ Michelle is a fellépők táborát erősítette. Személyében üdvözölhetjük minden idők legfiatalabb dj-jét a Tomorrowland történetében, hiszen mindössze 11 éves.

DJ Michelle életéről ráadásul már egy könyv is megjelent. A pályafutását egyébként az édesapja nyomdokain kezdte, aki szintén DJ. De vajon 10 év múlva is fogunk még róla hallani? A jelek szerint erre minden esély megvan, hiszen másnap Federico Gardenghi is ugyanitt lépett színpadra. Ő 12 évesen került bele a showbizniszbe, és ennek már hat éve.