A Primate.hu csapata egyre gyakrabban merészkedik ki az offline térbe. Kindergarten névre hallgató sorozatunk idén januárban debütált a Fabrikában. Az óbudai pinceklub azóta is állandó bázisunknak számít, közben azonban több budapesti és egy vidéki underground helyszínt is kipróbáltunk. Alig fél évvel az indulás után pedig immáron a tizedik Kindergarten bulira fog ma éjjel sor kerülni ott, ahonnan minden elindult. 

Az eddigi bulik minden várakozásunkat felülmúlták! Olyan nagyszerű vibe szokott kialakulni a tánctéren, amiről sokszor nem is mertünk volna álmodni. És ez a flow aztán általában egészen a zárásig ki szokott tartani. Mindenki beleteszi a maga részét, leginkább azzal, hogy pozitív energiával tölti meg helyet. Pont ilyen közönségről álmodtunk!

Ma éjjel pedig nem is lehetne más a célunk, minthogy megismételjük azt, amit idén eddig már oly sokszor átéltettünk. A fellépők listáját igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy hidat teremtsünk múlt, jelen és jövő között. Szeretnénk bemutatni a techno minden aspektusát, a proper hangzástól, a tribal / classic / groovy zenéken át egészen az industrial és a hardtechno ütemekig. Nézzük is a részleteket!

Shammael nevével egyre gyakrabban találkozhattatok már a Kindergarten eseményein. Az általa prezentált intelligens és hipnotikus techno hangzás tökéletes felvezetésként szolgál ma éjjel is.

DJ Slave immáron 25 éves pályafutással büszkélkedhet. Nevét elsősorban a Kashmir / K2 legendás eseményei által ismerheti a budapesti közönség. Ő maga azonban már hosszú ideje Hollandiába tette át székhelyét, a ma esti egy egészen kivételes alkalom, amikor újra hazai publikum előtt bizonyíthat.

A Londonban született, Budapesten nevelkedett Sonic Rain korábban hosszú évekig tevékenykedett drum and bass DJ-ként és producerként. Egy ideje azonban már a hazai techno szférában pezseg. Döntésének helyességét igazolja, hogy a legnagyobb bulik és fesztiválok (Sziget, Balaton Sound, Babar, Gólem, Youtopia) állandó fellépőjévé avanzsálódott.

Nicolaus Made is az új generációt képviseli. Az 1996-os születésű Kindergarten-rezidens zenei világára a dark, illetve a hard techno a jellemző. 2015 óta ír zenéket, az összes hangot saját maga keveri ki, nem használ sample pack-et.

Ben Dover a proper hangzásból indulva fokozatosan emel a tempón, szettjét számos korábbi classic szerzemény is színesíteni fogja. Elmondása szerint óriási inspirációt jelentett számára Lag idei alkotótáboros szettje, így várhatóan egy egészen eklektikus szettre lesz kilátás a reggeli órákban.

A titkos rave bulik helyszínéül szolgáló Fabrika már három éve megnyitotta kapuit. A folyamatos fejlesztéseknek hála nagyobb lett a tánctér, több a pihenős rész, az újonnan kialakított bár pedig meglepően jó áron fut. Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed az egyre nagyobb divathullámokat generáló jelenlegi technoközegben, akkor itt biztosan megleled a számításaidat. A lemezjátszók mögött összesen három generáció fogja képviseltetni magát, és a tánctéren is hasonlóra számíthatunk. Az előző buliban pedig már kiderült, hogy igazi közösségként tud együtt működni a közönség.

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládáksejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

KINDERGARTEN @ FABRIKA (2023-07-28) w/ Sonic Rain, DJ Slave, Nicolaus Made, Shammael, Ben Dover
Esemény: https://www.facebook.com/events/655801136575190
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64b6c7ad5a458e9306bb3cea