20 éves lett a Be Massive! Magyarország egyik legrégebbi szervezőcsapata 20 exkluzív rendezvénnyel ünnepli meg idén ezt a kerek évfordulót. A nyári szezonban teltházas bulik egész sorát sikerült már összehozni, az i-re a pontot augusztus 14-én fogják feltenni a Sziget Fesztiválon, amikor is a Tale Of Us lesz a vendég!

Az olasz dj páros neve 2011-ben robbant be a köztudatba, azóta pedig teljesen újraértelmezték az elektronikus zene hagyományait. A house-t és a technót kombinálják pop-, nu-disco-, sőt időnként rockdallamokkal. Carmine Torontóban született, míg Matteo New Yorkban, ám a páros végül Olaszországban, Milánóban találkozott. 2016-ban pedig elindították saját kiadójukat. Az Afterlife egészen rövid idő tarolta le a nemzetközi piacot.  Ezen persze egyáltalán nincs mit csodálkozni. Hangzásviláguk jól definiált, azonnal felismerhető, melyhez markáns vizuális megjelenés is társul.

A Be Massive Sosem korlátozta le magát műfajokra. Hiszen nem a stílusok, hanem csak a jó zenék számítanak! A kezdetek óta ez a Be Massive filozófiája. A Metha által megálmodott és megvalósított sorozatot mindig is a műfaji sokszínűség jellemezte.

A jubileumi szezon a Sziget Fesztivál után azonban még korántsem ér véget! Szeptember elején kétnapos bulival fognak elköszönni a Balatontól. 1-én Tihanyban az Echo teraszon fog szólni a zene, 2-án pedig kompos bulit szerveznek a Balaton közepén. 

Budapesten két egyedülálló helyszínen fognak felcsendülni az ütemek a Be Massive prezentálásában. Szeptember 9-én a Városligeti Csónakázótónál, ahol a szomszédos Vajdahunyad vára és a Hősök tere szobrai nyújtanak páratlan látványt a zenei aláfestés mellé.

Szeptember 23-án pedig egy ingyenes bulival szeretné megköszönni a Be Massive csapata az elmúlt 20 évet. A szezonzáró esemény színhelye a Várkert Bazáron található Savoyai terasz lesz, ahol korábban még soha nem rendeztek ilyen jellegű eseményt.

A Breakbeat Massive 2003. őszén startolt, nevét pedig Metha akkor megjelent mixalbumának címéről kapta. A történet nagyjából 30 fővel indult, eleinte a Moszkva Bistro, majd a Szóda volt a bulik helyszíne. Később csütörtökönként a Mono klubban találta meg Metha az otthonát, ahol legtöbbször all night long szettel jelentkezett. Itt egyaránt felcsendültek törtek és a négynegyed hangzás is, amit tech-funk stílusként lehetne definiálni.A Mono bezárása után a Corvintető fogadta be a sorozatot, ahol kilenc éven keresztül, egészen a klub bezárásáig volt bérelt helye a Be Massive rendezvényeinek. Metha nevéhez fűződik a 2019-ben elindított Be Massive Horizon elnevezésű sorozat, ami hazánk különleges helyszíneiről jelentkezik. Az itt készült videókat ráadásul szombatonként este tizenegykor a Petőfi TV nézőinek is bemutatják egy órában.

Metha és a Be Massive csapata fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy különleges események szervezésének sorával alkossanak valami igazán maradandót! Az első 20 év sikerei önmagukért beszélnek. Kívánunk még legalább ennyit!

Ha kíváncsi vagy a Be Massive Horizon előző részeire, akkor EZEN a linken  keresztül tudod visszanézni a korábbi epizódokat!