Bár a nyári szezon elsősorban az open air programokról szól, azért a pinceklubokban is zajlik az élet rendesen. Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben.

A Fabrika számos szervezőcsapat otthonául szolgál, és most egy újabb brigád csatlakozik az eddig is népes listához. Az Improve Event Series létrehozójának, AndReew-nak régi szándéka volt, hogy létrehozzon egy saját platformot, ahol kötöttségek nélkül prezentálhatja a zenei vizióját, és hangzásvilágát. Ehhez a kezdeményezéshez tökéletes partnernek bizonyult az Instant-ban (később Frame) jó pár évig B2B partnerként is tevékenykedő Ben Short, emellett a Fabrikát, mint helyszínt is biztosító,és fellépőként is a csapatot erősítő Andrija Jäger. Így hát összeált az Improve Event Series csapata, ami nevéhez hűen igyekszik valamit hozzáadni, illetve bővíteni az elektronika színuszán.

A titkos rave bulik helyszínéül szolgáló Fabrika már három éve megnyitotta kapuit. A folyamatos fejlesztéseknek hála nagyobb lett a tánctér, több a pihenős rész, az újonnan kialakított bár pedig meglepően jó áron fut. Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed az egyre nagyobb divathullámokat generáló jelenlegi technoközegben, akkor itt biztosan megleled a számításaidat. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1336530057276097