Még javában tombol a nyár, úgyhogy szombat este az évszaknak megfelelő hangulatot varázsolunk a kedvenc belvárosi pincénkbbe. Szigorú ütemek helyett ezúttal tribal techno és hardgroove fog dominálni. Ugyanis nehogy azt gondoljuk, hogy a techno napjainkban egyet jelent a régmúltat megidéző hardcore őrülettel! És nem csak a hardtechno éli másodvirágzását, hanem a 2000-es évek első éveit meghatározó tribal hangzás is hasít, sorra jönnek ki a jobbnál-jobb megjelenések!

Az időjárás előrejelzések szerint ma ne igen számoljon azzal senki, hogy ideális lesznek a körülmények a szabadtéri bulizáshoz. A legintimebb hangulatú belvárosi underground pinceklub azonban tökéletes választás lehet erre az éjszakára! Az Edith vöröstónusú táncterén igazán fülledt hangulat várható, miközben feszes groove-ok mozgatnak, az életigenlő fülledt karibi éjszakákat idéző tribal techno fakaszt mosolyt az arcokra!

A zene már este 10-kor elindul. A Kindergarten bulikon megszokott ütemekhez képest ezúttal némileg visszafogottabb bpm számon kezdünk, Alef warm up-ját ghetto house-ként tudnánk definiáni, bólogatás helyett egyből megkezdődhet a taposás. Az elmúlt hőnapokban szinte hagyománnyá vált, hogy a levezetésért Ben Dover felel. Classic techno helyett ezúttal kizárólag a legfrissebb tribal techno megjelenések közül fog válogatni az elején.

Valami hasonlóra számíthatunk a folytatásban is 3en részéről is, akinek játékát legutóbb a Kolorádó közönsége is megcsodálhatta. A lendület Aesztetik szettje alatt sem hagy alább, az általa prezentált hardgroove hangzást saját szerzeményekkel is fogja színesíteni. Az utolsó órára pedig Gingershot áll a lejátszók mögé, aki Ozorán töltötte az elmúlt napokat, így kellően inspirálva adhatja ki magából lelkének aktuális állapotát.

Szakadjunk ki együtt a valóságból!

Esemény: https://www.facebook.com/events/3621293354772155