Tegnap kezdetét vette a Sziget, de aki a tömegrendezvények helyett inkább meghitt, intimebb pillanatokra vágyik, annak a Fabrika nyújthat megoldást ezen a hétvégén! Ma este a Moments, holnap pedig a Night Fever csapata várja a klubérzésre szomjazó ravereket!

A tavaly márciusban útjának indított partysorozat célja, hogy elemi energiákkal töltsék fel a bulikra ellátogató klubbereket, akik egyedülálló emlékekkel gazdagodhatnak. A Moments lényege azon pillanatok átélése, amelyek feledtetni tudják velünk a rohanó hétköznapok problémáit. A helyszín és az emberek sikeres kombinációja adja meg az alaphangot, hogy együtt szellemülhessünk át a minőségi house zene oltárán. A ma esti line up azért tartogat némi meglepetést is, hiszen Sonic Rain személyében a kortárs budapesti techno közösség egyik leginkább figyelemre méltó alakja fog a lejátszók mögé állni. Az angol származású, magyarul azonban tökéletesen beszélő DJ / producer néhány héttel ezelőtt már nagy sikerrel mutatkozott be a Fabrikában a Kindergarten legutóbbi buliján, tegnap pedig a Colosseum pultját is felavthatta a Szigeten. A megfelelő fel- illetve levezetésről Chiqito, Steve Deluxe, Andrija Jäger és Edu Sono fognak gondoskodni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/822994612778077
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64c8ebc6fd57262639b10fc6

Másnap ismét a house kerül főszerepbe! Augusztus 12-én a Night Fever csapata a Weekend Heroes partisorozat harmadik epizódjával tér vissza, hogy az idei gyorsan illanó nyár pillanatai örökre bevésődjenek retináinkba és hallójáratainkba. Mint ezeken az esteken mindig, mindegyik fellépő DJ igyekszik a lehető legjobban átadni a felhőtlen bulihangulatot. Napokig tartó előkészületek és gondosan válogatott dalok segítségével készülünk fel a nagy estére. A mixeink és a különleges hangulatot teremtő remixeink garantálják, hogy mindenki megtalálja a saját ritmusát és átadja magát a zene varázsának. Az est főszereplői: 4byss, Andrija Jäger, BalOoh és Tony Belicoso.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1931664157232682
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64c7927bb1c775070ae37515

Mivel a helyszín befogadóképessége limitált, ezért ajánlott beszerezni az elővételes jegyeket, hogy biztosan bejuthass! Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.