Hogy milyen mágia áll a háttérben és mi a pontos recept azt senki nem tudhatja biztosan, egy biztos; Olga Korolova egy szempillantás alatt lett először a Youtube közönségkedvenc DJ-je – csatornájának hallgatottsága éppen átlépte a 100 milliót (!), majd a világ egyik legtöbbet turnézó női DJ-vé avanzsálódott. Állomásai közé pedig most újra felkerült Budapest. 

Az utóbbi időben ha Kijev vagy Ukrajna jut eszünkbe mindenre asszociálunk csak a szépre meg a jóra nem. Segít ezen egy kicsit a fenn említett gyöngyszem, és a The Project könnyedebb hangvételű, szabadtéri partikra szakosodott nagyszabású rendezvénysorozata: a Valley Of Spirits. 

A dícséretesre sikerült júniusi Röyksopp-os vizes parti után, most érkezik tehát a méltó folytatás a Lupa Öbölben. Újra Budapest tengerpartja ad helyszínt és teret a srácok látszólag véget nem érő kreativitásának. Borítékolható, hogy a technikai újításokban most sem lesz hiány és bizonyára megint meglepnek minket valamivel. Egy biztos, a délután 2-től késő estig tartó strandpapucsos-pálmafás homokban taposás most sem maradhat el.

Korolova naplementés szettjére mi vakon befizetünk, mert őt nem csak hallani de látni is kell, és ha szerencsénk van ez a csodaszép szirén még azt is megmutatja, hogy tud a vízen járni. 

Kiemelten ajánljuk: augusztus 25-én irány a Valley Of Spirits és a Lupa Öböl! 

Jegyek: jegyl.ink/Valley-Of-Spirits-KOROLOVA-TICKETS
Esemény: https://www.facebook.com/events/283137940958847/