A Sikztah által igazgatott győri THE ETIKET mára az ország elsőszámú vidéki elektronikus zenei eseménysorozatává nőtte ki magát, amire a nyugat-magyarországi régió fiataljai joggal lehetnek büszkék.

A lassan negyed évszázados múltra visszatekintő rendezvénysorozat nemzetközi sztárok egész garmadáját hozta el már kishazánkba, szinte minden nagyvárosban teltházzal mentek, a pontot pedig a júliusban SASHA-val induló ISLAND (DAY & NITE) projektjük tette fel az i-re, ami a közönség egybehangzó véleménye szerint az év e-zenei rendezvénye volt Győrben! Hogy nem a levegőbe beszélünk, arról te is meggyőződhetsz az aftermovie linkjére kattintva!

Augusztus 25-én pedig a tűzforróan aktuális ukrán szupersztár, KOROLOVA és a mindig zseniális PETER MAKTO áll majd a keverőpult mögé a Radó-sziget déli oldalán, ahol ismét egyedülálló hang-és színpad technikával, valamint extra szolgáltatásokkal is kibővített vendéglátással, igazi fesztivál hangulatban búcsúztathatjuk a nyarat a hűsítő lombok alatt. A warm up-ért pedig egy helyi tehetség, Richard Wasc felel majd. 

Na de ki is ez ukrán hölgy, aki szinte berobbant tavaly a nemzetközi élvonalba, a nevével ellátott megjelenései sorra a Beatport sikerlistáinak élén végzik? Egy év alatt száznál is több fellépése volt a világ több, mint 50 országában, 10 millió felett vannak a Spotify-lejátszásai, a Youtube-on pedig ötször ennyivel büszkélkedhet.

Olga Korolova azonban ennél már jóval régebb óta jelen van az iparban, sok évnyi útkeresés után mostanra jött el az idő, mire megtalálta saját hangját és stílusát.

20 évvel ezelőtt olyan nagyhírű eseményeken működött közre balett táncosként, mint például a Sensation White vagy éppen az Armin Only. Ő maga pedig egyre jobban beleásta magát az elektronikus zene rejtelmeibe.

„Most azt a zenét játszom és készítem, amit igazán szeretek – nyilatkozta nemrégiben – “Célom, hogy minél több emberrel megosszam őket, és mindannyiunk számára különleges pillanatokat szerezzek a táncparketten.” Elmondása szerint a legnagyobb inspirációt a lánya jelenti számára.

Az előző Island (Day & Nite) party frenetikus sikeréből kiindulva hasonló sikerekre számíthatunk augusztus utolsó hétvégéjén is. Az elővételes jegyek értékesítése is ennek megfelelő ütemben zajlik, így aki nem akar lemaradni a 2023-as nyár végének legnagyobb vidéki durranásáról, annak nem árt időben beszerezni a belépőket, ugyanis a teltház szinte előre borítékolható.

Esemény: https://www.facebook.com/events/513780740905455/
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64c4c0ef6f5704659c8910b7