Fantasztikus nyarat tudhat maga mögött a szekszárdi Vibe csapata, hiszen május végétől szeptemberig minden hétvégén volt legalább egy eseményük, de előfordult olyan hétvége is, amikor összesen négy is. Ez a dömping pedig pár évvel ezelőtt még teljes mértékben elképzelhetetlen lett volna. 

A kezdő löketet már rögtön a pünkösdi hétvége is magadta. A szombati nap ugyanis az elmúlt évek legjobb hangulatú eseményét sikerült összehozni a csodálatos Lajvér Birtokon. A számok nyelvén ez 400 főt jelent, ami pedig az elmúlt kilenc év abszolút csúcspontját jelenti. Ráadásul mindezt úgy, hogy előző nap közel 300 főt mozgattak meg Szekszárd egyik legszebb fekvésű pincészeténél, a Tringa Pincészetnél. Mindkét bulira már hetekkel az esemény előtt elfogytak a jegyek.

A méltán nagy népszerűségnek örvendő szekszárdi Schieber Pincészet idén nyáron két alkalommal is helyet adott a Vibe eseményeinek, különösen emlékezetesre sikerült a James Cole és Pat Duff főszereplésével zajló második rendezvény, ami teltházat hozott.

Júliusban pedig egy vadonatúj, zseniális helyszínen fogadták Peter Maktot, akit nem túlzás az ország elsőszámú house dj-jének titulálni. A Pastor Garage Winery csillagos ötössel debütált, hiszen ezúttal is nagyon lelkes közönség jött össze, egy újabb teltházas bulin. A hangulat önmagáért beszél, ahogyan azt a videóra kattintva rögtön láthatjuk.


A szekszárdi illetőségű kollektíva küldetéseként tekint arra, hogy a minőségi elektronikus zene megmaradjon és a jövőben még fényesebben ragyogjon a régióban! Erősen hisznek a közösségépítés erejében, hiteles hazai top előadók vendégszereplése mellett. Erre pedig óriási szükség – és mint később kiderült, igény – mutatkozik, Tolna megye ugyanis sokáig szenvedett hiányt releváns elektronikus zenei eseményekből. Idén nyáron már nemcsak Szekszárd közönségét örvendeztették és táncoltatták meg, hanem országos turnéra indultak, melynek állomásai között Bonyhád, Budapest (Viadukt terasz), Dunakeszi, Orfű, és a Veránka-sziget is megjelent új helyszínként, de a nyár végén a szekszárdi strandot is belakták. Bármerre is járt a Vibe csapata – és ahol az időjárás is engedte – rekord létszámmal futottak ezek a nagyon hangulatos események. 

A lendület augusztusban is kitartott, ami újabb tömött teraszokat hozott, hogy aztán állandó nyári rezidenciájukon a Harbro Kézműves és Sörbár teraszán egy nagyon különleges zenei élménnyel búcsúztassák ezt a minden várakozást felülmúló nyári szezont, ahol a dj szetteket Ludányi Márta hegedűművész élő játéka tette színesebbé. Mondanunk sem kell, hogy szintén teltház mellett. 

A nyári szezon elmúltával sem maradunk események nélkül. A Vibe Terasz téliesített változata a Harbro Kézműves és Sörbárban folytatódik majd kéthavonta. A bulikat illetően pedig új helyszínen várják a bulizni vágyókat, ahol tovább tudják vinni a pincészetek hangulatát. November 18-án rögtön DJ Budai érkezik Szekszárdra a Vibe kilencedik születésnapjára, és ezen kívül lesz még két kiemelt buli tavasszal az új helyszínen, a hazai élvonal kiemelkedő előadóinak főszereplésével. És azok sem maradnak le a Vibe-életérzésről, akiket esetleg a fővárosba sodort az élet, ugyanis a téli szezonra a budapesti Pavilon lett a csapat rezidenciája.

Ami pedig a nyarat illeti… Ugyanolyan mozgalmasnak ígérkezik, mint amilyen az idei volt, hiszen bármerre is jártak az országban, mindenhol visszavárják a csapatot, és lesz egy új helyszín is, egy újabb gyönyörű pincészetnél. Hamarosan ezekről is beszámolunk, de addig is mindent a maga idejében!

Addig is kövessétek a Vibe csapatát a közösségi oldalakon, ahol friss híreket, mixeket és archív képeket egyaránt megtalálhattok a múltbéli és jövőbeni rendezvények kapcsán!

https://www.facebook.com/VibeSzekszard
https://www.instagram.com/vibe.szekszard
https://www.youtube.com/@VibeSzekszard