Igen csak felpörögtek az események Óbudán! A Fabrika ugyanis mostanában teltházas bulik egész sorával durrantotta be az őszi szezont. Budapest talán egyetlen minden formájában is underground klubja ezen a héten avatta fel az új vizuált. Kedd óta szabadon állítható színekben pompázó LED-es csíkok egész sora fut végig a Fabrika minden oldalán.

A várt hatás pedig nem maradt el. Ismét ki kellett tenni a „megtelt” táblát és valami hasonlóra lehet számítani ma este is. Úgyhogy aki nem akar kimaradni, annak érdemes időben elindulni. De a legjobb az, ha elővételben biztosítod be a jegyed! Ha ugyanis éjfél előtt odaérsz, akkor mindössze 1000 ft-ba kerül a belépő!

És, hogy mi a siker titka? Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni.

És, hogy mi várható zeneileg? Kompromisszummentes, kőkemény techno, a proper hangzás oltárán. Lemezjátszók mögé lép Bxrnadetth, aki ismét proper szettel készül, itt lesz Erik Stefan, aki a Rogue megalapítója, valamint D.O.T.I. és Eliezer.

A helyszín befogadóképessége véges, ezért a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket. És ezt tényleg érdemes komolyan venni. Már csak azért is, mert – mint ahogyan azt már a bevezetőben is említettük – a belépő igazán jutányos áron van, ha éjfélig megérkezel!

Esemény: https://www.facebook.com/events/796277089170430
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6524222d2a542d5d16fed38c