Nagyon kevés olyan zenész van széles e vidéken, akit oly kevéssé ráncigálnak a trendek, de aki hosszú évek alatt ennyi azonnal kiszúrható zenét produkált már, a bátor kísérletezés, a humor és a klubkraft kevercseit, mint „Robag NekünkGábor Wruhme„, a hajdani Wighnomy testvérek eleven pocakja.

Robag Wruhme pedig egyértelműen a hazai közönség egyik legnagyobb kedvence! Leginkább persze azoké, akik ott voltak a Wighnomy Brothers mára már legendássá vált budapesti eseményein, vagy éppen a Balaton Sound-on.

Generációs élmény. Minden kétséget kizárólag. Mert nincs olyan hét, hogy ne jönne elő valamelyik buli emléke szóban, vagy akár írásban.

  Robag Wruhme videóinterjú

Bár a Wighnomy fan generáció tagjai ma már egyre kevésbé vesznek részt aktívan az éjszakában, Gáborunk azonban a mai napig tartja magát, sőt! Sorra jönnek ki a friss megjelenései. Olyan nagynevű kiadók gondozásában jelentetett meg idén saját zenéket és remixeket, mint például a Kompakt Reords, a Cocoon, vagy éppen a Crosstown Rebels.

Vagyis tulajdonképpen semmi sem változott. De végül is miért lenne ez másképp? Főhősünk még mindig csak 49 éves, elhivatottsága pedig mit sem csökkent. És hogy mire számíthatunk? Íme egy friss mix:

De nem csak Robag Wruhme miatt lesz megindulni december 22-én, hiszen a megfelelő zenei körítésről a legendás Zvezda Beta & Naga páros fog gondoskodni. A House 2 House és a VégrePéntek! koprodukciójában megvalósuló esemény helyszíne pedig nem is lehetne más, mint az A38!

Távolmaradásnak semmi oka nem lehet. Hiszen a decemberi hajrában még az is megmozdul, akit az év többi részében már hidegen hagy a bulizás. Csináljunk úgy, mintha 15 évvel ezelőtt lenne! Legalább egy éjszaka erejéig.

Esemény: https://www.facebook.com/events/340545211961718
Jegyek: https://oneticket.hu/events/vegrepentek-h2h-pres-robag-wruhme-231222