Zajlik az élet Óbudán! Az őszi szezon beköszöntével egymást érik a teltházas bulik Budapest legkisebb klubjában. A Fabrika leginkább annak köszönheti sikerét, hogy az itt tapasztalható életérzés lassan teljesen kikopni látszik az éjszakából. Ez az egyik utolsó bázis, ami valóban kiérdemli az „underground” jelzőt. A közös rezgés elképesztő energiákat tud felszabadítani.

Most hétvégén két alkalommal is nyitva lesz a Fabrika. Ma éjjel deep tech, minimál és minimál-techno kerül terítékre. A Black Block buliján öszesen öten fognak a dj pult mögé állni. Pjotr, Krics, PÆBO és Parts Unknown mellett Andrija Jäger is visszatér köreinkbe. A Fabrika tulajdonosa ugyanis a hideg idő beköszöntével inkább melegebb éghajlatra távozott. A buli pedig egészen reggel 8-ig fog tartani!

Esemény: https://www.facebook.com/events/7226004404077447/

Sok pihenésre azonban ezen a hétvégén sem jut idő, hiszen holnap már a techno kerül terítékre. A ROGUE és ETEM összefonódásából megvalósuló partin ráadásul igazi ínyencségeket hallhatunk, hiszen színpadra lép a Noiseberg live. Dr. Zoidberg és Geriq duója az improvizálásra épül. Vagyis már most leszögezhetjük, hogy egyszeri és megismételhetetlen produkcióról lesz szó!

Milumination nevét sokan ismerhetik már szerte az országban, hiszen nem csak dj-zik, személyében üdvözölhetjük a Sunder Club tulajdonosát. A szegedi techno klubot tavaly az ország harmadik legjobbjának választották az olvasók a Primate.hu közönségszavazásán. Napjainkra talán ez maradt az egyetlen vidéki szórakozóhely, ahol állandó nyitvatartással várják az underground életérzés szerelmeseit. A Sunder Club képviseletében Kollar B is zenélni fog holnap a Fabrikában.

A fellépők listája az est két házigazdájának, Dorota és Erik Stefan proper technoban gazdag játékával lesz teljes. Záróra itt is a késő reggeli órákban várható.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1019371589262354
Jegyek: https://cooltix.hu/event/652fc5e0917b0fc75b2e86f7