Ha van esemény, amiről igazából teljesen felesleges bármiféle bevezetőt írnunk, akkor az Ozora Fesztivál (hivatalos nevén O.Z.O.R.A.) kétségtelenül ilyen. Évről-évre látogatók tízezreit vonzza szerte a világból, a Sziget mellett ez a másik olyan kulturális eseményünk, amire méltán lehetünk büszkék.

Azt is jól tudja mindenki, hogy a Dádpusztán megrendezett egy hetes seregszemle nem csak a goáról szól. Rengeteg különleges programmal csábít, zenei és nemzenei vonalon egyaránt. Itt járt először hazánkban a techno slágereket hangszerekkel előadó MEUTE, de James Holden és Jeff Mills is megfordult már a tolnai megyei paradicsomban egy különleges live act fellépés alkalmából. Itt a techno rajongói is folyamatos elfoglaltságot találhatnak maguknak.

A fesztivál szerzvezői hat színpad szinte teljes programját tették közzé a napokban. A „számunkra is érdekes” (értsd ez alatt legfőképpen a techno és house artistokat) felhozatal pedig idén még az eddigieknél is sokkal erősebbnek tűnik! Itt lesz többek között Dasha Rush. Rene Wise, Claudio PRC, vagy éppen az Alkotótáborból is jól ismert Adam Pits és Vakula, vagy éppen Sebastian Mullaert.

A jegyek értékesítése már megkezdődött. Az egy hetes belépő ára egyelőre 190 euróba kerül. December 10-től azonban már 230 eurót kell értük fizetni, ami még mindig igazán kedvező ár a helyszín, a programok, a vibe és annak tükrében, hogy kaját és piát is be lehet vinni.