Februárban Magyarországra jön a Verknipt! A holland rendezvénysorozat valószínűleg senki előtt nem szorul bemutatásra, aki figyelemmel kíséri a hardtechno történéseit. Ez jelenleg kétségtelenül a világ elsőszámú eseménye a techno legkeményebb szegmensében.

Nézzük a részleteket!
A Verknipt 2012-ben indult el hódító útjára. Zenei irányvonal a hardtechno, industrial techno és egyéb „rave” stílusok a kőkemény vonalon maradva. A fő bázis Amszterdam, de az elmúlt években bejárták már a fél világot. Olyan helyeken rendeztek már Verknipt partikat, mint például Olaszország, Spanyolország és Kolumbia. És mi a siker receptje? A magas BPM számok és és őrült látványvilág kombinációja gondoskodik arról, hogy hosszú órákon át elvesszünk térben és időben. 155 ezer ember nem tévedhet.

A Verknipt a 2024-es évre még magasabbra tette a mércét. A 2024-es évben negyedmillió látogatóval terveznek. A Verknipt jövőre még több országban fogja letenni a névjegyét, köztük Magyarországon is! A hardtechno rajongói már régóta várják itthon is ezt a pillanatot, ami február 17-én végre bekövetkezik!

Az már előre borítékolható, hogy ez lesz Budapesten az év egyik legnagyobb szabású elektronikus zenei rendezvénye. A line up-ot elnézve ebben egészen biztosak lehetünk, hiszen a magyarok kedvencei fognak színpadra lépni. Nico Moreno, Alignment és Shlømo neve önmagában is garancia a teltházra. Hát még együtt! És ez még mindig csak egy kis szelete a fellépők listájának, hiszen B2, Karah, Raxeller, Stan Christ,  T78 presents Activator és Vendex is velünk lesz a BOK csarnokban. És ez még mindig nem a teljes névsor!

A jegyértékesítés megkezdődött. Nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, ugyanis már az utolsó körös belépők futnak.
Figyeld a Verknipt és a primate.hu csatornáit, hiszen hamarosan újabb infókkal jelentkezünk!

Esemény: https://www.facebook.com/events/320346733874672
Jegyek: https://shop.eventix.io/6cb9f301-91a1-43b9-8c6d-6177c05d90c9/tickets