A zenék teljesebb megélése, az egymáshoz való szorosabb kötődés, a közösségben való gátlások nélkül való részvétel a célja egyebek mellett annak a sorozatnak, mely a Zenebona Records hangzása mentén a HOUSE zene kifinomult stílusait foglalja össze. 

Felesleges képmutatás lenne arról beszélni, hogy az elektronikus zenei eventek a józan állapotról szólnak ugyanakkor ennek nagyon sok köze van a bulikban játszott zenék keménységéhez, mondanivalójához, feltéve ha van még egy-egy stílusban bármi ilyen üzenet. 

Viszont nagyon komolyan összefügg a zene milyensége és a bulizók állapota. Gondolom te is voltál már úgy, hogy erősebb lett az alapozás vagy éppen pár pohárral több ment le, netán a kémia izmosabb volt a testedben mint amilyen zenét játszott a DJ és egyszerűen nem találtad a helyed?

A Chakra Boogie pontosan arról szól, hogy a zenével olyan irányba terelje a hallgatót, hogy az esetleges szégyenlősséget kioldó ital után ne azt érezzétek, hogy még vedelni kell vagy bármi és akkor totálon értek haza. Minden egyes bulival emelkedik a rezgésszint, nyitottabb a közönség és igazi valós önfeledt boldogság generálódik. Szóval ide tényleg nem magukat szétcsapni járnak az emberek, hanem magukat jól és boldogan érezni.

Ezzel a tisztulási folyamattal egyébként kulisszatitok jelleggel megtudtuk, hogy további célja van Peter Maktonak. Aki saját magán is komolyan gyakorolja szeptember óta a bohém élet szüneteltetését. De erről később!

A belső tisztulás mellett a külső, a környezetünk tisztulásért is felelős a Chakra Boogie. A bevételből folyamatosan építik és szépítik a srácok a dekorációt illetve a táncos elemeket. 

Az első buli után egy eléggé káros illegális műanyag lerakástól szabadult meg Szeged környékén az ország.

A következő misszió már egy nagyobb falat lesz. A sikeres második felvonás, és a most szombaton rátok váró harmadik felvonás bevételét összevonva egy nyolc köbméteres konténer illegális szeméttel való megtöltése lesz a cél – szakszerű elszállítással a hulladekvadasz.hu csapat segítségével!

Bátran mondhatjuk, hogy jelenleg a leginnovatívabb és az aktuális trendektől eltérő, nem a sorba beálló újabb különleges kártyát húzott meg a Zenebona Records atyja Peter Makto, aki szerencsére az elmúlt 25 évben sem szenvedett kreatív energiában hiányt és bízunk benne, hogy idén is sok meglepetéssel rukkol majd elő – de erről többet nem mondhatunk most. 

Egyébként ezen a szombaton, azaz JANUÁR 06-án ez az egyetlen igazi minőségi buli Budapesten! Ha mennél valahova, mi is kimondottan ezt ajánljuk. Ezúttal a NAPFONAT CHAKRA pont lesz a zenei történet. A buli színkódja a SÁRGA – ehhez megfelelő kreatív játékba hívnak a szervezők! Olvassátok el az esemény leírását! 

Ne feledjétek, minden egyes tánclépéssel tisztul a környezetünk! Érdemes jelen lenni!

Esemény: https://www.facebook.com/events/2434462180081459
Jegyek: https://lockbudapest.hu/lockevents/chakra-boogie-vol-003