Igazán emlékezetesre sikerült a Fabrika szilveszteri bulija, hiszen a 24 órás maratoni esemény során óránként váltották egymást a dj-k a pultban, akik este 8-tól másnap este 8-ig az elektronikus zene szinte minden szegletét érintették, sőt még azon is túl. Igazi örömzenélésnek lehetett szem-, és fültanúja a közönség, hiszen a buliban olyan zenék is lementek, amiket máskor nem biztos, hogy le lehetett volna játszani, ezen a különleges alkalomkor viszont tökéletesen működtek. Ki gondolta volna, hogy megfér egymás mellett Kyle Minogue, Nelly Furtado, Michael Grey, vagy éppen az Avant Garde?!

A 24 órás menet után múlt hétvégén nem is nyitott ki a klub, most azonban már újult erővel vág neki a 2024-es szezonnak! Pénteken kerül sor a Minimal Art Family következő felvonására. A MAF idei első buliján a ceglédi Deepest Garden csapata fog Óbudán vendégeskedni, valamint egy új arc is bemutatkozik Kozle személyében. A line up a MAF házigazdájának, Andrija Jäger szettjével lesz teljes.

Az apró óbudai pinceklubban megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a múlt hónapban üzembe helyezett új és színes LED-csíkok fokozzák.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1437179076860719
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65956a3433eaba67c8174e0d