A kirobbanó sikerű, 24 órás szilveszteri buli fáradalmait kipihenve ezen a hétvégén már teljes gőzerővel működik a Fabrika! Pénteken a MAF bulijával indul a 2024-es szezon. Aznap a microhouse kerül előtérbe, másnap viszont már a techno szerelmesei is örülhetnek.

A minőségi, proper hangzásra építő ETEM legutóbbi bulija akkorát szólt, hogy még a reggeli órákra is tömve volt a tánctér. Persze úgy nem nehéz, ha Noiseberg live improvizációra épített élő produkciója szól a színpadról. Ami egyébként ERRE a linkre kattintva teljes egészében visszahallgatható. Dr. Zoidberg és GeriQ duójának ismétlésére azonban még egy kicsit várni kell, ugyanis hiba csúszott a számításba. GeriQ sajnos még egy darabig fekvőgipszet fog hordani. Igazi társak révén egymás nélkül nincs liveozás, így ezt a felállást egy másik alkalommal hallhatjuk majd. Dr. Zoidberg ezért aztán leporolja a lemezeit, és  vinyl szettel fogja megörvendeztetni a Fabrika közönségét! Ilyet sajnos már nem túl gyakran csinál, úgyhogy erősem ajánlott a részvétel mindenkinek, aki szereti a karcos technot!

De így sem maradunk vasak nélkül! Igazi csemegének számít ugyanis Bizmuth játéka is, aki modulár live szettel készül! Valami ILYESMIRE lehet számítani,.

Bedux két hónappal ezelőtt zenélt utoljára az óbudai pinceklubban, és ezúttal is egy dinamikus és precíz szettel fogja hipnózisba ejteni a közönséget. A warm up-ért DSVD lesz a felelős, aki új közegben mutatja meg tehetségét. A reggeli levezetésért pedig Dorota & Erik Stefan, az ETEM és a Rogue házigazdái felelnek.

A helyszín befogadóképessége véges, ezért a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket.

Az apró óbudai pinceklubban megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a múlt hónapban üzembe helyezett új és színes LED-csíkok fokozzák.

A cikk borítóképét Andrej Romic készítette. Ha jók az értesüléseink, akkor szombaton is találkozhattok vele a Fabrikában!

Esemény: https://www.facebook.com/events/874792960856590
Jegyek: https://cooltix.hu/event/656debef82fc35353d219b44