A nyarak egyik legnagyobb durranásának számító Katlan Festival között eltelt hónapok nagyjából félidejénél járunk, így az előző esemény headlinerei közül több fellépőt is vendégül lát az Arzenál a 2024-es Katlan felvezeteséként. Ilyen például a Kollektiv Turmstrasse, aki nagyot ment nyáron a Tárnoki Kőfejtőben, és december 27-én újra hazánkba látogat a magyar közönség legnagyobb örömére.

A Kollektiv Turmstrasse története egészen 1999-ig nyúlik vissza. Christian Hilscher és Nico Plagemann egy buliban ismerkedett meg egy egymással, és mivel mindketten elkötelezett rajongói voltak a zenének, mély barátság alakult ki közöttük. Minden pénzüket az új projektbe fektették, és a sikerrel nem is maradtak sokáig adósok. Első saját szerzeményeiket a Detroit techno és az acid house ihlette. Sorra jelentették meg az új zenéket, nevüket pedig hamarosan az egész kontinensen megismerték. 2021-ig beszélhetünk róluk többes számban, két évvel ezelőtt Christian elhagyta a csapatot, így a Kollektiv Turmstrasse azóta Nico szóló projektjeként üzemel.

A Kollektiv Turmstrasse számos alkalommal járt már az országban, határozottan igaz az a tény, miszerint nem lehet elégszer hallani a munkásságát. Hatalmas rajongótáborral rendelkezik, de ez nem meglepő, hiszen egészen egyedi zenei megközelítést tár a klubok és fesztiválok közönsége elé, amely épp annyira foglalja magában a masszív houset, mint a szigorú technót. Mindezt olyan változatossággal, amely csak a folyamatos kísérletezésnek köszönhetően alakulhat állandóan – és amiért olyannyira rajong értük a közönség.

A Kollektiv Turmstrasse nyár közepén már meghódította a Katlan Fesztivált, azóta pedig egy új albummal is megörvendeztették a rajongókat. A „Unity Of Opposites” összesen 18 zenét tartalmaz, így egészen biztosak lehetünk belőle, hogy december 27-én ennek a hanganyagából is kaphatunk némi ízelítőt.

A zenei körítés is ennek megfelelően alakul, hiszen a megjelenő le-illetve felvezetésért Isu, Secret Factory és Ratkay felel.

A jegyek értékesítése is ebben az ütemben zajlik, már a negyedik körös belépők értékesítése folyik. Az ünnepi szezon egyik legnagyobb durranása lesz ez a budapesti éjszakában, így a részvétel mindenki számára erősen ajánlott!

A Kollektiv Turmstrasse nyár közepén már meghódította a Katlan Fesztivált, azóta pedig egy új albummal is megörvendeztették a rajongókat. A „Unity Of Opposites” összesen 18 új zenét tartalmaz, így egészen biztosak lehetünk belőle, hogy december 27-én az új megjelenés hanganyagból is ízelítőt kaphatunk.

A zenei körítés is ennek megfelelően alakul, hiszen a megjelenő le-illetve felvezetésért Isu, Secret Factory és Ratkay fog felelni.

A jegyek értékesítése is ebben az ütemben zajlik, már a negyedik körös belépők értékesítése folyik. Az ünnepi szezon egyik legnagyobb durranása lesz ez a budapesti éjszakában, így a részvétel mindenki számára erősen ajánlott!

Esemény: https://www.facebook.com/events/305379472260156
Jegyek: https://oneticket.hu/events/katlan-x-arzenal-pres-kollektiv-turmstrasse-live-2023-12-27-arzenal