Február 16.-án a Night Fever egy exkluzív „különkiadással” jelentkezik a jól bejáratott törzshelyen, a Fabrikában. Smole és Tony Belicoso ezúttal a sorozat keretein belül tartja meg a már szokásosnak mondható, „menetrendszerű” február szülinapi buliját.

A srácok szemmel láthatóan csak a számokban öregszenek, változatlan lendülettel maradtak az éjszakai élet szereplői az elmúlt időszakban is, és most mindketten egy extra szülinapi szettel készülnek, lefedve a microhouse, a deep tech és a dallamosabb minimal hangzások szinte teljes spektrumát.

Természetesen a Night Fever megszokott DJ gárdája is jelen lesz eme jeles eseményen, így tehát a supportot 4byss, Balooh és SLDR fogja majd biztosítani a szokásos, rájuk jellemző magas színvonalon.

Érdemes lesz majd korán érkezni, hiszen éjfél előtt extra kedvezményes, 2500 Ft-os áron lehet majd bejutni a rendezvényre, az éjfél után érkezőknek 3500 Ft lesz a beugró. A Fabrikában a kiváló minőségű hangzást szokás szerint a Mogul Audio hangrendszer fogja majd biztosítani. Gyertek, és ünnepeljetek Ti is a szülinaposokkal!

Esemény: https://www.facebook.com/events/3664298857224652/