A holland rendezvénysorozat valószínűleg senki előtt nem szorul bemutatásra, aki figyelemmel kíséri a hardtechno történéseit. Ez jelenleg kétségtelenül a világ elsőszámú eseménye a techno legkeményebb szegmensében. Már csak alig párat kell aludni, és a hazai közönség is megtapasztalhatja az élményt. Ugyanis február 17-én Budapestre érkezik a Verknipt!

A Verknipt méreteihez és lehetőségeihez képest pedig a stílus legnépszerűbb dj-i érkeznek szombaton a BOK Csarnokba.

A hazai közönség legnagyobb kedvencei fogják váltani egymást a pultban. A francia vonalat többen is erősíteni fogják az éjszaka. Ilyen például Shlømo, akiről már korábban írtunk, és Nico Moreno is, aki Caen-ben született. Személyében üdvözölhetjük az újvonalas techno egyik legnépszerűbb előadóját, aki sorra járja a világ legmenőbb klubjait és fesztiváljait. Olyan sűrű a naptára, hogy szombaton még Genova-ban is lesz egy fellépése!

16 évesen ismerkedett meg a dj-zéssel, majd a diploma megszerzése után mindent egy lapra tett fel. Rengeteg áldozatot hozott a karrier beindulása érdekében. Keményen megdolgozott azért, hogy beteljesüljenek az álmai. Mindig is hitt magában, miközben nem felejtette el, milyen alázatosnak maradni. Ez jelenti számára a siker receptjét.

Első saját megjelenése 2017-ben látott napvilágot. Azóta pedig számos nagysikerű szerzeménnyel – mint például a „Purple Widow„, „Insolent Rave„, „Techno Crari„, és a „Your Bad Company” biztosította be helyét a nagyok ligájában. Ezek egyenként is többmilliós lejátszásnál tartanak. A sok turnézás mellett idén sem tétlenkedik, éppen ma jelent meg legújabb zenéje, a „Make Sacrificies For Glory„.

Aki imádja a gyors, kemény industrial hangzást, ami táncoltatva csapja arcon a hallgatóságot, annak ott a helye Nico Moreno holnap szettjén! Érdemes korán érkezni, hiszen a francia dj / producer 22:00-kor fog kezdeni!

A szervezők néhány nappal ezelőtt közzétették a pontos időrendi sorrendet is. Nagy menetre lesz kilátás, 15 órán keresztül nonstop fog szólni a zene!

A Verknipt budapesti eseményére már több ezer jegy elfogyott elővételben. Így aki biztosra akar menni, annak nem ár sietni!
Esemény: https://www.facebook.com/events/320346733874672
Jegyek: https://shop.eventix.io/6cb9f301-91a1-43b9-8c6d-6177c05d90c9/tickets