Nem is olyan rég még akár 3 csepeli helyszín közül válogathattunk, aztán december környékén elcsendesült éjszakánként a környék. Az Enter (2-es bunker) és a Playground (korábban Exit) is bezárt. Azonban nem marad sokáig zene nélkül a gyártelep, péntektől ismét dübörög a basszus a Színesfém utca 7. szám alatt! Ugyanis új szórakozóhely nyit a Playground – amit a régi arcok még korábbról The Groove néven ismerhetnek – helyén. Nem csak a név változott, hanem az üzemeltetők személye is. A Kraken Klub nyitóbulijára pedig az a New Generation Rave kapta a felkérést, akiknek a nevét mostanára már mindenki ismerheti az éjszakában, hiszen szinte hétről-hétre egyre nagyobb létszámokat mozgósítva szervezik a bulikat.

A február 23-i nyitóbuli lehetőségére lecsapva mindössze két nap alatt sikerült leszervezni az eseményt. Az éjszaka különlegessége, hogy három b2b szettet is hallhat a közönség, ráadásul egy két holland dj-t is sikerült lebookingolni DDRCK és NØRAJ személyében, akik pályafutásuk során először fognak közösen összeállni egy szett erejére.

TIMETABLE: 
23-01 – MIMIR
01-03 – ÄDENE b2b JOHANNA BOZAI
03-05 – DDRCK b2b NØRAJ
05-07 – RIC_HARD b2b FRITZIE
07-08 – SFN.808

A Kraken Klub vezetősége tiszta lappal szeretne indulni, és egy közleményt is eljuttatott a kialakult helyzet kapcsán:

Tisztában vagyunk mindennel, ami zajlott az előző üzemeltetésnél, tudjuk, hogy voltak problémák, főként az utolsó periódusban.
Tudunk a porta problémáról is. Szeretnénk kifejezni együttérzésünket és bízunk abban, hogy meg tudjátok előlegezni a bizalmat azért, hogy újra felvirágoztassuk a klubbot. Biztosra vehetitek, hogy határozott elképzelésekkel állunk bele ebbe a projektbe és maximálisan a vendégek igényeinek a kielégítésére fogjuk fektetni a hangsúlyt. Gondosan figyeltünk arra például, hogy a hangrendszerre ne legyen semmi panasz, pénteken meglátjátok, meghalljátok, Csepelen nincs hangpara, úgyhogy adunk az érzésnek. Várunk titeket a New Generation Rave által szervezett hatalmas nyitóbulinkra.” 

– írták közleményükben a szervezők. 

És, hogy miért érdemes február 23-án a Kraken Klbubot választani? A legkeményebb hardtechno fog szólni egész éjszaka, 160 bpm-nél nem igen adják alább a fellépők. A New Generation Rave sikerének legfőbb kulcsa az a hatalmas energia, ami a közönég irányából érkezik. Az itt megforduló bulizókat átlagon felüli empátia, egymáshoz való nyitottság, tisztelet és felszabadultság jellemzi. Erősen hisznek a közösségépítés erejében, és az elmúlt hónapok eseményei pedig azt mutatják, hogy jó úton haladnak ebben! A napokban indult el Hungarian Raver Community névre hallgató Facebook csoportjuk, ami már most több, mint 1000 tagot számlál!

Ha korábban nem terveztél semmit péntekre, akkor most már láthatod, hogy mégis érdemes lesz megindulni!

Esemény: https://www.facebook.com/events/s/kraken-opening-ex-playground-n/1084130322824682
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65cfb08d92eeed4384b97d41