Az elmúlt hetekben semmi panaszunk nem lehetett az időjárásra. Igazán tavaszias volt eddig a február, így aztán már nem is tűnik olyan távolinak az open air szezon. A nyári hajós bulik specialistájának számító Cruisin addig sem tétlenkedett. Ennek ékes bizonyítéka, hogy már azt is lehet tudni, miszerint az Európa Hajó fedélzetén hivatalosan április 27-én indul meg a 2024-es szezon.

Az Undercatt kétségtelenül napjaink egyik legizgalmasabb – mára már egy főre apadt – elektronikus zenei előadója. Elia Crecchi Olaszország egyik legszebb részén, Toszkánában született. Karrierjét havi rendszerességgel jelentkező bulik szervezésével indította, ahová rendszeresen hívott meg nemzetközi dj-ket, miközben hamar erős követőbázisra tett szert. A rezidencia lehetővé tette számára, hogy új zenéket próbáljon ki, mintegy ugródeszkaként használva saját dj karrierjének beindítása érdekében. Undercatt definíciója szerint zenéit „megfelelő kompromisszum jellemzi  a dallam és groove között”. Szívesen kísérletezik a melodikus hangzástól, az elektronikán át egészen a sötét technoig. Undercatt innovatív produkciói Solomun figyelmét is felkeltették, így az Undercatt azóta számos megjelenéssel büszkélkedhet a Díynamic Music címkéje alatt. Britannia és Futura című zenéi már több millós megtekintéssel büszkélkedhetnek a Spotify-on.

Undercatt hangzásvilága nem korlátozódik egy adott műfajra, ezzel pedig tökéletes összhangban van a Cruisin által képviselt irányvonallal: napsütés, vízpart, hideg italok, és életigenlő zenék.

Egyszerűnek tűnik a képlet, a Cruisin csapata azonban nem elégszik meg azzal, hogy kényelmesen ráüljön a babérjaira. Évről-évre azon dolgoznak, hogy újabb szinteket ugorjanak meg a minőségi kritériumokat tekintve. A közönség pedig veszi a lapot, a Cruisin által meghirdetett eseményeket teltházas bulik sora jellemzi.



És hogy mire számíts, ha még nem jártál itt? A fedélzeten már délután 2-kor elkezdődik a buli. Érdemes minél korábban érkezni. ugyanis amíg a többiek kint várakoznak a beszállásra, te már az első italodat szürcsölheted, vagy éppen egy kényelmes babzsákon vagy napágyon pihengetve gyönyörködhetsz a csodálatos budapesti panorámában! Délután 4-kor bont horgonyt a hajó, és veszi kezdetét az egészen este 10 óráig tartó őrület, melynek során északi és déli irányban is jelentős utat teszünk meg, miközben a fedélzeten megállás nélkül szól a zene, és a különleges helyszínnek köszönhetően pedig egészen elképesztő hangulat uralkodik!

Undercatt produkciója mellett a hazai körítésről is érdemes néhány szót ejteni. A Cruisin-bulik mondhatni örökös rezidenseinek számító Mulya, Thirsty Eyes és Marco Grandi produkciójával lesz teljes a line up!

A jegyek értékesítése megkezdődött. Nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, ugyanis a Cruisin limitált befogadóképessége miatt szinte garantált az állandó teltház. És az előrejelzések alapján ez most sem lesz másképp!

Esemény: https://www.facebook.com/events/371844922289513
Jegyek: ​https://cooltix.hu/event/65d232a2140388d9916a0deb