Jelentős események alkalmából a Berghain mindig valami különlegessel szokott előrukkolni. Szilveszterkor hagyományosan maratoni hosszúságú bulit hirdetnek, most pedig a húsvéti rendezvény is okoz meglepetéseket. A legendás berlini klubban március 30-án, vagyis nagyszombaton 23.59-kor kezdődik a buli, a line up-ot pedig DJ Rush, a chicagoi dj ikon is színesíti.

DJ Rush óriási népszerűségnek örvend hazánkban. Első lemezét 1991-ben jelentette meg a legendás Trax kiadónál Kne’Deep címmel. Később ez lett a neve saját kiadójának. A kilencvenes évek második felében Európába helyezte át a székhelyét, Dinamikus szettjei, fáradhatatlan energiája, vagy éppen szokatlan öltözési stílusa tette őt a magyar közönség legnagyobb kedvencévé. Sokak számára a mai napig ő az etalon.

  Interjú: DJ Rush - Nem az emberek elvárásainak és főleg nem valami hypenak szeretnék megfelelni!

Sokan tudják róla azt is, hogy zenei gyökerei a disco és a house világából táplálkoznak, és ezt az irányvonalat fogja mutatni március 30-án is! DJ Rush ugyanis nem a Berghainban fog fellépni, hanem a klub house-osabb irányvonalára szakosodott termében, a Panoramabar-ban! Húsvét vasárnap egyébként olyan nevekkel fog osztozni a pultban, mint például Ame és Jimi Jules. Aznap egyébként egy másik Rush is fellép a szentélyben, a tavaly új albummal jelentkező Dasha Rush a Berghainban fog zenélni.

Bővebb infó: https://www.berghain.berlin/en/event/77204/